Πρεμιέρα για το βραβευμένο φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τη Μύκονο!

Πρεμιέρα κάνει στην CΟSMOTE TV (στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND) το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη «Mykonos, The Soul Of An Island», τη Δευτέρα 16 Απριλίου.Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που γυρίστηκε στο ελληνικό νησί, σε τρεις διαφορετικές περιόδους και αποτελεί μια αφήγηση των όσων συνθέτουν το καλοκαιρινό πρόσωπο της Μυκόνου.

Ο σκηνοθέτης του δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, μία πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης, προηγμένη τεχνολογικά, που δίνει τη δυνατότητα στον τηλεθεατή να επιλέξει πότε και πώς θα δει το περιεχόμενο που επιθυμεί, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες εικόνας και ήχου».

Το Mykonos, The Soul Of An Island είναι επίσημη συμμετοχή στα Doc Without Borders, Hollywood Independent και IndieFest Film Awards και έχει ήδη κερδίσει το Award of Merit στο Accolade Global Film Competition και Best Documentary στο Los Angeles Independent Film Festival. Πολλά άλλα διεθνή φεστιβάλ έχουν προσκαλέσει ήδη τους παραγωγούς να συμμετάσχουν ενώ μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα Eυρώπης, Αμερικής και Κίνας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μετάδοση του. Είναι παραγωγή της Omega Entertainment (Los Angeles) όμως έγινε εξ’ ολοκλήρου από Έλληνες. Συμπαραγωγός, το Mykonos TV Live του Πέτρου Νάζου, executive producer ο Νίκος Αξελής, μοντέρ ο Έκτωρ Μπαρδάκος, το θαυμάσιο μουσικό θέμα διασκεύασε ο Απόστολος Παπαποστόλου και αφηγητής είναι ο Άρης Γεροντάκης. Σενάριο, παραγωγη και σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη.

The post Πρεμιέρα για το βραβευμένο φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τη Μύκονο! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα