Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αυτοκίνητο στην Ασπασία που είχε πυροβολήσει ο πατέρας της…

Συγκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής με την κίνηση του να αγοράσει ειδικό αυτοκίνητο στην Ασπασία, στην κοπέλα που είχε πυροβολήσει ο πατέρας της.Ο κωμικός καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες Με Την Ζήνα», είχε υποσχεθεί να βοηθήσει την Ασπασία, όπως και έκανε.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε από την Θεσσαλονίκη σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Star, κάνοντας γνωστό πως αγόρασε στο

νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειάζεται ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί να κάνει με ασφάλεια τις θεραπείες της.

«Το ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει πίσω διπλά την χαρά που δίνεις γενικότερα και την ελπίδα που έδινες σε εμάς. Εύχομαι να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση», είπε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, ενώ ο ηθοποιός, εξίσου συγκινημένος, ανέφερε πως «εγώ κάνω πάντα ό,τι μου λέει η ψυχή μου και εκείνη τη στιγμή αυτό μου είπε η ψυχή μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα (στο 26:30)

The post Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αυτοκίνητο στην Ασπασία που είχε πυροβολήσει ο πατέρας της… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρκος Σεφερλής, Ασπασία,markos seferlis, aspasia