Οι προβλέψεις για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12
ΚΡΙΟΣ
Τη σημερινή ημέρα, η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά. Θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε μία δεξίωση.ΤΑΥΡΟΣ
Μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε σοβαρές αλλαγές στη δουλειά ή την ενασχόλησή σας. Κάποια «πρέπει» που έχουν εισβάλλει στη ζωή σας, τα οποία δεν μπορείτε να τα αποβάλλετε, φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά το σύντροφό σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα ευνοεί την συντροφική

σας ζωή. Πλησιάστε το σύντροφο, βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και το βράδυ χαλαρώστε. Οι περισσότεροι από εσάς θα αισθανθούν ανασφαλείς σε σχέση με οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Σήμερα θα υπάρξει αποδοχή και υποστήριξη των επαγγελματικών σας προσπαθειών. Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε απ’ το σύντροφό σας.
ΛΕΩΝ
Ανεπτυγμένος θα είναι ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να τον ελέγξετε στον επαγγελματικό σας χώρο για να μην δημιουργηθούν σχόλια. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε το βράδυ να βγείτε μαζί τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να μην αναμειγνύετε τρίτους. Η σχέση σας κινδυνεύει απ’ τα σχόλια και τις συμβουλές τους. Ας είστε σήμερα προσεχτικοί στις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια σας.
ΖΥΓΟΣ
Διάφοροι τρόποι επικοινωνίας θα μπορέσουν να αποδειχθούν χρήσιμοι για να προβάλλετε τις απόψεις σας. Η καλή σας διάθεση θα βρει σίγουρα ανταπόκριση απ’ το περιβάλλον σας σήμερα και θα περάσετε ευχάριστα το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα ακραία συναισθήματα κυριαρχούν διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο/η σας. Αναζητάτε έντονες στιγμές και γοητεύετε. Υποστήριξη θα έχετε από το περιβάλλον σας και ιδιαίτερα από τα πρόσωπα της οικογενείας σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παρελθόν και οι αναμνήσεις από προηγούμενους δεσμούς δεν πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Εκφράστε τις απόψεις στους συνεργάτες σας και προσπαθήστε να είστε σαφείς και σύντομοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανό να λάβετε ερωτικά μηνύματα στο κινητό σας. Άραγε είναι λάθος; Ή προέρχονται από κάποιο άτομο που είναι γοητευμένο από εσάς; Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε τελευταία, δεν θα είναι σε λίγο καιρό παρά μία δυσάρεστη ανάμνηση γα τους περισσότερους του ζωδίου σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα πολλές εφευρετικές ιδέες ξεφυτρώνουν από το μυαλό σας και πρέπει να βρείτε ανθρώπους να τους τα πείτε. Η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο γοητεύει. Φανείτε προσεχτικοί για να μην πιστέψουν κάποιοι πως θέλετε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις.
ΙΧΘΥΣ
Οι ελπίδες και τα όνειρα για το μέλλον είναι η κινητήρια δύναμη που σας ωθούν από σήμερα να αναλάβετε δράση. Οι υποχρεώσεις και η δίψα σας για άνοδο δεν θα πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας. Τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

The post Οι προβλέψεις για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12 από τον Σταύρο Μιχαήλο appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα