Οι νέες ταινίες της εβδομάδας…

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Τζέντι ΤαρτακόφσκιΗ αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέϊβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ

έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ρόουσον Μάρσαλ Θάρμπερ
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πάμπλο Σράιμπερ, Νιβ Κάμπελ, Ρόλαντ ΜέλερΟ πρώην αρχηγός της ομάδας διάσωσης ομήρων του FBI και βετεράνος του Αμερικανικού Στρατού, Γουίλ Σόγιερ, τώρα αξιολογεί την ασφάλεια για τους ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα για να βρει το πιο ψηλό κι ασφαλέστερο κτίριο στον κόσμο ξαφνικά ο ουρανοξύστης πιάνει φωτιά ενώ παράλληλα ο ίδιος ενοχοποείται. Ένας καταζητούμενος το σκάει και ο Γουίλ πρέπει να βρει τους υπεύθυνους, να ξεκαθαρίσει το όνομά του και με κάποιο τρόπο να διασώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο … την ώρα της πυρκαγιάς.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ 2: ΑΔΗΣ
Παραγωγή: Κίνα – ΗΠΑ Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σιαομίνγκ Χουάνγκ, Τζέιμι Κινγκ

Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

ΒΑΛΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
Παραγωγή: Ιταλική Σκηνοθεσία: Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζουζέπε Τ. Στάζι
Πρωταγωνιστούν: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε, Μαρίνα Ρόκο

Αυτό είναι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία τής χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει…

SOS- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ
Παραγωγή: ΗΠΑ – Βρετανία Σκηνοθεσία: Τζέιμς Όκλεϊ
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Βεργκάρα, Τιμ Ροθ, Άλις Ιβ, Ούμα Θέρμαν, Στίβεν Φράι

Ένα εκκεντρικό ζευγάρι βρετανών, που είναι δεξιοτέχνες στην απάτη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από έναν γκάγκστερ που τους καταδιώκει ταξιδεύουν στο Los Angeles και επιχειρούν να κλέψουν μεγάλης αξίας κοσμήματα με απρόβλεπτες συνέπειες…

ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Παραγωγή: Ισπανική Σκηνοθεσία: Άλβαρο Ντίαθ Λορένθο
Πρωταγωνιστούν: Ρόσι Ντε Πάλμα, Χορδί Σάντσεθ, Αντρές Βελενκόσο, Εδουάρδο Καζανόβα

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της γυναίκας του, ο Γκρεγκόριο, ένας γκρινιάρης συντηρητικός άντρας και φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία: ένα Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους στο Σανλούκαρ, για να πετάξουν τις στάχτες της στο ποτάμι.

ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ
Παραγωγή: Βρετανία – ΗΠΑ Σκηνοθεσία: Μπαρτ Λέιτον
Πρωταγωνιστούν: Ίβαν Πίτερς, Μπλέικ Τζένερ, Αν Ντάουντ, Μπάρι Κέογκαν

Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν. Καθώς λοιπόν η παράτολμη κλοπή ξεκινούσε να παίρνει σάρκα και οστά, κάθε ένας από τους τέσσερις φίλους άρχισε να αναρωτιέται αν οι προσπάθειές τους να ενσταλάξουν ενθουσιασμό και νόημα στη ζωή τους, ήταν απλώς μια πλανεμένη προσπάθεια για την επίτευξη του Αμερικανικού Ονείρου.

ΑΜΠΡΑΚΑΤΑΜΠΡΑ
Παραγωγή: Ισπανία – Γαλλία – Βέλγιο Σκηνοθεσία: Πάμπλο Μπεργκέρ
Πρωταγωνιστούν: Μαριμπέλ Βερντού, Αντόνιο Ντε Λα Τόρε, Πρισίλα Ντελγκάδο, Χαβιέ Αντόν

Η Κάρμεν ζει στα προάστια της Μαδρίτης μαζί με τον σύζυγό της, Κάρλος. Μια μέρα, η καθημερινή τους ρουτίνα θα αλλάξει για πάντα. Στη δεξίωση ενός γάμου, ο ξάδερφος της Κάρμεν, ο Πέπε, ένας ερασιτέχνης υπνωτιστής δίνει ένα μικρό σόου και ζητάει έναν εθελοντή από το κοινό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάρλος. Το επόμενο πρωί, ο Κάρλος συμπεριφέρεται περίεργα – κάτι πήγε στραβά και ένα πνεύμα μπήκε μέσα του. Τα δυο ξαδέρφια ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα, προσπαθώντας να τον φέρουν πίσω, τη στιγμή που η Κάρμεν αρχίζει να έλκεται από τη καινούργια προσωπικότητα του «νέου» της συζύγου.

The post Οι νέες ταινίες της εβδομάδας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα