Σεμινάρια γάμου για τον Μπίμπερ

ΚΟΣΜΟΣΣεμινάρια γάμου για τον ΜπίμπερΠέμπτη, Ιούλιος 12, 2018 - 15:00

❱❱ Προετοιμασία για τον νεαρό σταρ, όπως ορίζει η Εκκλησία Χίλσονγκ (της οποίας είναι μέλος), προτού νυμφευτεί τη Χέιλι Μπόλντουιν

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Υποχρεωτικά προγαμιαία σεμινάρια θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπόλντουιν προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι, το οποίο αρραβωνιάστηκε στη διάρκεια ταξιδιού στις Μπαχάμες το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει

να παρακολουθήσει σεμινάρια διάρκειας πέντε εβδομάδων, με θέματα που αφορούν τη συμβίωση, προκειμένου να προετοιμαστούν για τον έγγαμο βίο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως προστάζει η Εκκλησία Χίλσονγκ, μέλος της οποίας είναι εδώ και χρόνια ο νεαρός σταρ.

Mακροχρόνια σχέση

«Τα σεμινάρια γάμου είναι κάτι που ενθαρρύνεται και σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται από τους πάστορες του Χίλσονγκ πριν σε παντρέψουν. Ο Τζάστιν έχει ένα παρελθόν. Είχε μακροχρόνια σχέση με τη Σελίνα Γκόμεζ και θέλει να κάνει μια νέα αρχή με τη Χέιλι. Είναι κάτι που ενδιαφέρονται και οι δύο να κάνουν, καθώς η πίστη είναι σημαντική και για τους δύο και θα τους βοηθήσει να χτίσουν δυνατά θεμέλια για τα χρόνια που σχεδιάζουν να περάσουν μαζί» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.



Τα εν λόγω σεμινάρια καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από τη διαχείριση των κοινών οικονομικών μέχρι την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της επικοινωνίας του ζευγαριού. Στο πρώτο σεμινάριο γίνεται μια εκτίμηση των δυνατών και των αδύνατων σημείων της σχέσης, ώστε να καθοριστεί πού θα πρέπει να στοχεύσει το πρόγραμμα.

Κάθε ζευγάρι θα πρέπει να παρακολουθήσει πέντε μαθήματα, διάρκειας τριών ωρών, σε βάθος πέντε εβδομάδων, υπό την καθοδήγηση ενός άλλου, βοηθητικού ζευγαριού. Τόσο η 21χρονη Χέιλι όσο και ο 24χρονος Τζάστιν παρακολουθούν τακτικά τις λειτουργίες της Εκκλησίας Χίλσονγκ στη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία, ενώ ο τραγουδιστής έχει επίσης στενές σχέσεις με τον πάστορα Καρλ Λεντζ, ο οποίος ενδεχομένως να κληθεί να τελέσει και το μυστήριο του γάμου. Η Εκκλησία Χίλσονγκ είναι Πεντηκοστιανή Εκκλησία, μέλος της Ενωσης Αυστραλιανών Χριστιανικών Εκκλησιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα