Sea Spice: Το γκουρμέ στέκι που μετέτρεψε τα Ν. Προάστια σε νησί!

Είσαι στην Αθήνα και σκέφτεσαι τί ωραία που θα ήταν να απολαμβάνεις ψαρομεζέδες δίπλα στη θάλασσα, σε κάποιο νησί.Για να σου φύγει η μελαγχολία, σου έχουμε τη λύση η οποία συνδυάζει το ποιοτικό φαγητό με τη θαλασσινή ατμόσφαιρα. Το όνομα αυτής, Sea Spice, ένα γκουρμέ seafood bar στη Γλυφάδα που θα γίνει το στέκι σου όλο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα.

Η

ομάδα του Pere Ubu έκανε το γαστριμαργικό θαύμα στα Νότια Προάστια, ο καταξιωμένος σεφ Κώστας Τσίγκας δημιουργεί τα πιο απίθανα πιάτα με όλα τα καλούδια της θάλασσας και την ultra chic διακόσμηση σε τόνους πετρόλ με λευκό, υπογράφει ο interior designer Βαγγέλης Mπόνιος.

Κοσμοπολίτικος αέρας που θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη και πιάτα που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο: Burger θαλασσινών σε σπιτικό brioche, Rolls με πάπια ψητή λαχανικά και hoisin sauce, σολομός με κινοα σε κρέμα απο matcha και yuzu, καλαμάρι και χτένια σε σάλτσα απο γλυκιά soya, Crudo σολομού με ταραμά και wasabi, Shumai ψαρικών με σάλτσα απο Thai βασιλικό και τζίντζερ είναι λίγες από τις λαχταριστές επιλογές που έχετε.

Καθίστε στα τραπέζια μέσα και έξω από μαγαζί, συνοδεύστε το δείπνο σας με ένα καλό κρασί ή κοκτέιλ και μείνετε μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές του DJ.

Κύπρου 74, Γλυφάδα, 2121054489

Sea Spice στο Facebook: Seaspiceglyfada
Sea Spice στο Ιnstagram: Seaspiceglyfada

The post Sea Spice: Το γκουρμέ στέκι που μετέτρεψε τα Ν. Προάστια σε νησί! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα