Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/8
ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για άτομα ή καταστάσεις προσπαθήστε να αυξήσετε την επιφυλακτικότητα και προσοχή σας σε σχέση με τις αποφάσεις. Ευκαιρίες εμφανίζονται τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους.
ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθώντας όλο και πιο πολύ θα δείτε στο τέλος να καρποφορούν οι ενέργειές σας και έτσι δεν χρειάζεται το άγχος να σας επηρεάζει αρνητικά. Η σχέση σας γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος

να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν συνεργάσιμοι και μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που είναι αντίθετες με την άποψη των άλλων. Η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν σήμερα το βράδυ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη συμπεριφορά σας έχετε ξεπεράσει το όρια των αντοχών του συντρόφου. Για να μην προκύψουν προβλήματα, ρίξτε νερό στο κρασί σας. Μια είδηση που αφορά οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας στεναχωρήσει πρόσκαιρα.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σύμπαν, αναδεικνύει με τον τρόπο του την ομορφιά και αναδεικνύει τη γοητεία σας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση και δυσαρέσκεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα υπάρξει μία αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση. Κάποιες προσδοκίες σας σχετικά με τα ερωτικά σας, φαίνεται να διαψεύδονται.
ΖΥΓΟΣ
Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ξαφνιάζοντας έτσι με τις εκδηλώσεις σας το ταίρι σας. Προβάλετε φίλοι μου μια ιδιαίτερη γοητεία. Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι θα είναι έντονη και θα εκδηλωθεί στον υλικό καθώς και στο συναισθηματικό τομέα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει προβλήματα, θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε, αναλαμβάνοντας ένα μέρος των υποχρεώσεών του. Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να ξοδέψετε. Για άλλη μία φορά τοποθετήστε ένα βήμα πιο μπορστά απ’ τον συναγωνισμό!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τύχη σας χτυπά την πόρτα σε διάφορες επαγγελματικές καταστάσεις που θα βρουν το δρόμο τους μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και παραδεχτείτε πως η ιδιοτροπίας σας τον κουράζει. Κάντε κάτι για την εξομάλυνση της σχέσης σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και φαίνεται πως δεν θα σας φτάσουν οι ώρες της για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην λεπτολογείτε τις καταστάσεις εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.
ΙΧΘΥΣ
Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία. Προέχει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Προσέξτε τη σχέση. Ο σύντροφός σας θα είναι πειραγμένος από κάποιες κινήσεις σας που πιστεύει πως τον θίγουν.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα