Τί προβλέπουν τα ζώδια από 20-26.8.2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στροφή στην καθημερινότητα από αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω σου ένα καλοκαίρι εντάσεων, κυρίως στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να έφεραν εξελίξεις καθοριστικές στον έρωτα και στους στόχους σου. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και την εργασία. Οι υποχρεώσεις

και οι αγγαρείες αυξάνονται, το άγχος αυξάνεται επίσης και καλά θα κάνεις να περιορίσεις την γκρίνια και την επικριτικότητα που μπορεί να έχεις για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και δυσαρέσκειες από συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία και την διατροφή σου αρχίζοντας πρόγραμμα ασκήσεων ή κάποιο χόμπι που μπορεί να σε βοηθήσει στο να αυξήσεις την ενέργειά σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, εκκρεμείς καταστάσεις που επανέρχονται, ζητήματα που αφορούν στην εργασιακή σου πορεία και στον καθημερινό σου προγραμματισμό. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε εφοδιάζουν με συναισθηματική σταθερότητα, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις όποια παλιά πληγή μπορεί να σε απασχολεί, όποια κατάσταση από το παρελθόν είναι ακόμα ανοιχτή και πρέπει να κλείσεις για να προχωρήσεις. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στην εργασία, καθώς η υπευθυνότητα που δείχνεις και το ομαδικό πνεύμα κερδίζουν τους γύρω σου και είναι πιθανό να έρθει η πολυπόθητη αναγνώριση που ζητάς. Το συναίσθημα είναι έντονο, αλλά σε πλήρη αρμονία με την λογική σου και αυτό λειτουργεί ευεργετικά, γιατί δεν κλειδώνεις μόνο στην πρακτικότητα των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Οι δονήσεις των εκλείψεων ανήκουν πια στο παρελθόν και από αυτή την εβδομάδα ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου. Σε απασχολεί έντονα η ερωτική σου ζωή, ο τρόπος που απολαμβάνεις την ζωή σου, η διασκέδαση, οι δημιουργικές σου δραστηριότητες. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και η προσωπικότητά σου λάμπει. Είναι έντονη η διάθεση να διασκεδάσεις, να προβληθείς, να δράσεις δυναμικά, κυρίως όμως να παίξεις ερωτικά και να ανανεωθείς. Η θετική σου ενέργεια, η χαρά, η παιδικότητα είναι εμφανείς και μεταδίδεις το κέφι σου με μοναδικό τρόπο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος εγωισμός και ο υποκειμενισμός που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκειες και αντιδικίες. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, κοινές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις, να λήξεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από το ζώδιό σου σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, δίνουν την αποφασιστικότητα, λογική και ώριμη δράση, εναλλακτικές ιδέες και κινήσεις που θα αποβούν θετικές, καθώς νιώθεις ότι μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να θέλουν να σταθούν αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια, βλέποντας την σταθερή και σοβαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων που έχεις. Συναισθηματικά, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε ταλάνισαν στην σχέση σου, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά μέσα στην σχέση. Το αίσθημα ελευθερίας που έχεις είναι διακριτό αλλά σεβαστό από το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Αφήνεις πίσω σου μία έντονη περίοδο σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το στενό περιβάλλον, εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και η διάθεσή σου αλλάζει, γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, μπαίνεις σε μία απολογιστική διαδικασία τελευταίων γεγονότων, έχεις έντονα την ανάγκη να στραφείς στο οικογενειακό περιβάλλον, να νιώσεις τρυφερότητα, αγάπη, φροντίδα από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να εκδηλώσεις, κάτι που θα φέρει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και θα προκαλέσει εντάσεις και έντονα συναισθηματικές στιγμές με δικά σου πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08, που επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, κάνει εντονότερα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, και πιθανά να ήρθε ο κατάλληλος χρόνος να κλείσεις σημαντικούς κύκλους και να περάσεις σε μία νέα περίοδο. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, αντοχή και διάθεση για προσφορά, έντονη διορατικότητα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Αυτά τα σημαντικά εφόδια μόνο ευνοϊκά μπορούν να λειτουργήσουν και είναι πιθανό να υπάρξει καταξίωση σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνουν να είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να αναγνωριστεί η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σου. Γεγονότα αιφνιδιαστικά φέρνουν καταστάσεις του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, που θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Συναισθηματικά, οι πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, μπορεί να μην αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου. Προσπάθησε να βρεις στιγμές για να αποφύγεις τις προστριβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ανακατατάξεις είναι πιθανό να υπήρξαν μέσα στο καλοκαίρι σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικό επίπεδο, με τις εκλείψεις να αγγίζουν αυτός τον ευαίσθητο τομέα, ήρθε όμως ο καιρός να αφήσεις πίσω ότι σε προβλημάτισε και να κάνεις επικοινωνιακή αντεπίθεση, να βγεις έξω, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και αποζητάς την επικοινωνία, κάτι που σε στρέφει στο κοντινό σου περιβάλλον και στην επαφή μαζί τους. Νέες γνώσεις, έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, κοντινά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς είσαι αεικίνητος και έχεις την ανάγκη να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη νευρικότητα αλλά και η τάση να βαριέσαι εύκολα με ότι κάνεις, με αποτέλεσμα να αφήνεις στη μέση ότι αρχίζεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 ανεβάζει περισσότερο το κέφι, την αισιοδοξία και την διάθεση για διασκέδαση. Ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μπορούν να δρομολογηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, προσδίδει σταθερότητα, αποφασιστικότητα αλλά και έντονη διάθεση για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, η διαφορετική και πρωτοποριακή αντίληψη παίζει καθοριστικό ρόλο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς η ρεαλιστική σου προσέγγιση και η διάθεση να κινηθείς μέσα σε ομαδικό πλαίσιο σε οδηγούν σε θετικότατες επιλογές που θα προσδώσουν σταθερότητα και ασφάλεια, που τόσο πολύ χρειάζεσαι. Μπορείς να προωθήσεις ακόμα σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες σου, αλλάζοντας ρότα προς κάτι πρωτοποριακό που πια σε εκφράζει.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Οι έντονες στιγμές που μπορεί να πέρασες λόγω των εκλείψεων στο ζώδιό σου δείχνουν πια να περνούν σιγά σιγά. Οι σημαντικές αλλαγές που πιθανά υπήρξαν σε στιγμάτισαν, είναι όμως τώρα ο κατάλληλος χρόνος για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και η προσοχή σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο κινείσαι, αλλά και στις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δείχνεις κάποιες στιγμές να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες και φόβους. Λογαριασμοί, οικονομικές εκκρεμότητες, νέοι οικονομικοί πόροι είναι αυτά που σε απασχολούν κυρίως και δείχνεις να μπορείς να δρομολογήσεις με σύνεση και ρεαλισμό ζητήματα που αφορούν στον προϋπολογισμό σου. Τυχόν ανασφάλειες προέρχονται από την οικονομική ή μη άνεση, κάτι που θα πρέπει να περιορίσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα οικονομικού χαρακτήρα, κυρίως σε σχέση με τρίτους, όπως τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς, περνώντας έτσι σε μία νέα περίοδο απαλλαγμένος από εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, μπορούν να φέρουν σημαντικά θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που να αποδειχθούν ευεργετικές και για τα οικονομικά σου, καθώς η εργατικότητα και η προσφορά σου είναι πιθανό να αναγνωριστούν και αυτό να σου φέρει μεγάλη αποδοχή και νέες οικονομικές συνθήκες στην καριέρα σου. Συναισθηματικά, μπορείς να προσδώσεις σταθερότητα στην σχέση, αλλά και έντονες στιγμές πάθους, χωρίς αυτά τα δύο να δημιουργούν συγκρουσιακή κατάσταση. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να υπάρξει ασφάλεια και να εκδηλωθούν με έντονο αλλά θετικό τρόπο συναισθήματα, που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχόλησαν και να σε ταρακούνησαν για τα καλά φεύγουν σιγά σιγά από το κάδρο και γίνεσαι ο πρωταγωνιστής του επόμενου μήνα, καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, μοναχικότητας και συναισθηματισμού. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, αφού ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, η έντονη δραστηριοποίηση και κοινωνικότητα είναι εμφανείς και εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου με την αισιοδοξία και την χαρούμενη φύση σου. Είναι μοναδικές οι συνθήκες για να προβάλεις τον εαυτό σου και να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων. Προσοχή στον έντονο εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και να προκύψουν προβλήματα λόγω υποκειμενικής διάθεσης που μπορεί να δείχνεις.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύς στις 26.08, επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων που πιθανά σε απασχολούν και θα πρέπει να κλείσεις για να περάσεις σε νέο επίπεδο. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε πριμοδοτούν άκρως ευνοϊκά, καθώς δείχνεις σταθερότητα, σοβαρότητα, αυτοπεποίθησης, αισιοδοξία, εναλλακτική σκέψη και δράση που σε οδηγούν σε θετικά μονοπάτια που μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό βήμα για την πορεία της ζωής σου. Συναισθηματικά, η ανάγκη για ασφάλεια δεν έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη για ελευθερία μέσα στην σχέση και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αποδεκτό από το ταίρι σου. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα δώσουν το στίγμα της αλλαγής στην προσωπική σου ζωής, σε μία σταθερή και ασφαλή βάση.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ανατροπές και αλλαγή πορείας μπορεί να προέκυψε τον προηγούμενο καιρό σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, καθώς οι εκλείψεις δόνησαν για τα καλά το συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και πιθανά να προχώρησες σε επανακαθορισμό των ονείρων σου. Το σκηνικό αλλάζει με τον Ήλιο να περνάει στην Παρθένο στις 23.08. Η διάθεση να απομακρυνθείς από όλους είναι εμφανής, εσωστρέφεια και μοναχικότητα σε κατακλύζουν, ο έντονος συναισθηματισμός ξεχειλίζει. Τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ότι δεν σε αφήνει να προχωρήσεις και να κλείσεις κεφάλαια της ζωής σου που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Η ευαισθησία είναι έντονη, έντονη όμως είναι και η φαντασία και καλό είναι να εκτονωθεί σε καλλιτεχνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, σε ενασχόληση με τον εσωτερισμό, με τον διαλογισμό, με την προσευχή, με ότι μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τον Θεό που κρύβεις μέσα σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασιακά αλλά και καθημερινής φύσεως που καλείσαι να λύσεις. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, προσδίδουν έντονη ενσυναίσθηση, διορατικότητα, ρεαλιστική προσέγγιση και μεθοδικότητα. Λογική και ευαισθησία δείχνουν να ενυπάρχουν μοναδικά και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση, χωρίς υπερβολές. Μπορείς να προχωρήσεις χωρίς να γίνεις έντονα συναισθηματικός ή απόλυτα πεζός. Παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, αλλά δεν μπορεί τίποτα πια να σε πτοήσει και το ξεπερνάς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Το προηγούμενο διάστημα ήταν έντονο για εσένα, καθώς οι εκλείψεις που προηγήθηκαν πιθανά να σε έφεραν μπροστά σε σημεία καμπής σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και αλλάζει τελείως το τοπίο. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις φιλικές σου σχέσεις και πως θα έχεις περισσότερη επαφή μαζί τους, στις ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και συμμετέχεις, σε ότι αφορά τα σχέδια και τα όνειρά σου και πως θα τα προωθήσεις. Είναι έντονη η επιθυμία σου να έχεις την αποδοχή των άλλων, ενώ είναι γεγονός ότι λειτουργείς εξαιρετικά μέσα σε ομαδικά πλαίσια. Η έντονη τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας που δείχνεις λειτουργεί άκρως γοητευτικά στους γύρω σου και δεν θα σου είναι δύσκολο να τους καθηλώσεις με το πρωτοποριακό και ευρηματικό σου πνεύμα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της ερωτικής σου ζωής κυρίως, αλλά και φιλικών σχέσεων και σχεδίων που έχει θέσει για το μέλλον. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε εφοδιάζουν με ρεαλιστική σκέψη και αποφασιστικότητα στην επικοινωνία αλλά και διάθεση οριοθέτησης από την πλευρά σου, που όμως δεν γίνεται βάρος στην σχέση σου και το πιθανότερο είναι να γίνει αποδεκτή από το ταίρι σου. Σημαντική είναι η διάθεσή σου για να θέσεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου που μπορείτε να δρομολογήσετε μοναδικά μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν είναι απίθανο να έρθει ένας έρωτας κεραυνοβόλος που να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής αλλά να σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Αφήνεις πια πίσω όλη την ένταση που πιθανά προέκυψε λόγω των εκλείψεων στις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και περνάς σε μία έντονη επαγγελματικά περίοδο, όπου οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και επιταχύνει τους ρυθμούς στην καριέρα σου. Ευθύνες και υποχρεώσεις ολοένα προκύπτουν, όμως είναι γεγονός ότι η σταθερότητα και η λογική σου, η υπεύθυνη στάση σου, η μεθοδικότητα και η εργατικότητα που επιδεικνύεις δεν αφήνουν περιθώρια για να μην ανταποκριθείς άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι κατάλληλη περίοδος για να διακριθείς σε ότι αφορά την καριέρα σου και να μπορέσεις να ανελιχθείς σε ανώτερες θέσεις, που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι η έντονη ενασχόληση με την δουλειά δεν αφήνει χρόνο στην προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08, που επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να κλείσουν κεφάλαια που πιθανά σε ταλανίζουν. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, αλλά και έντονη διάθεση για να προσφέρεις μέσα από ομαδικές προσπάθειες. Το βέβαιο είναι ότι η δράση σου θα είναι καθοριστική τόσο στην οικογένεια, όσο και στην καριέρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές απολαβές στο πλαίσιο αυτό. Προσοχή μόνο στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν θα σου είναι εύκολο να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο και μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η έντονη ψυχολογική και οικονομική πίεση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα δείχνει να υποχωρεί, καθώς ήταν καθοριστική η επιρροή των εκλείψεων και μπορείς πια να νιώσεις πιο αισιόδοξα και χαρούμενα, να νιώσεις ανέμελος και έτοιμος για νέες περιπέτειες. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση σου. Στρέφεσαι σε ότι αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη, σε νομικά ζητήματα που σε αφορούν, σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο, όπως και ο έρωτας, η διασκέδαση, το κέφι και δεν χάνεις ευκαιρία να ξεφαντώσει, θέλοντας έτσι να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις, γιατί η ανεμελιά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα κοστίσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε βοηθά να κλείσεις ζητήματα επικοινωνίας, εμπορικών συμφωνιών, αλλά και σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, δίνει σταθερή και ρεαλιστική σκέψη, όχι απαισιοδοξία, αλλά και διάθεση να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες που θα προκύψουν αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικότατες εξελίξεις σε θέματα γνώσεων. Τα ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις αυτό που ονειρευόσουν. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο έρωτας, καθώς φλερτάρεις μοναδικά και μπορεί να έρθει αναπάντεχα μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει όλη σου την φιλοσοφία για τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Οι εκλείψεις που ταλάνισαν για τα καλά την προσωπική σου ζωή είναι ανήκουν πια στο παρελθόν και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωτερικής διεργασίας, ψυχικής έντασης και ανησυχίας. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και νιώθεις ότι θέλεις να απομονωθείς. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου. Κυριαρχεί η καχυποψία και οι ανασφάλειες και αυτό μπορεί να σε βάλει σε αντιπαράθεση με άλλους, κυρίως με το ταίρι σου, καθώς η ζήλια μπορεί να εκτοξεύσει τα νεύρα σου. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και καλό είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, γιατί θα αποδειχθεί αλάνθαστη. Θέματα με τράπεζες, Δημόσιο, κληρονομιές, επενδύσεις δάνεια μπορούν τώρα να πάρουν θετικό δρόμο και να επωφεληθείς.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλου θεμάτων που αφορούν στην υλική αλλά και συναισθηματική σου ασφάλεια. Είναι καθοριστικό για εσένα, καθώς δείχνει να εξαρτάται η αυτοπεποίθησή σου από την οικονομική ή μη άνεση που έχεις. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στους Ιχθύς, σε γεμίζουν με δυναμισμό αλλά και διορατικότητα, για να αλλάξεις αν χρειαστεί τα δεδομένα και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να υπάρχουν πια παλιές οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Συναισθηματικά, είναι ο κατάλληλος καιρός να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν με το ταίρι σου και να απολαύσεις την ασφάλεια και τον ερωτισμό, χωρίς φόβους. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η καθημερινότητα και οι εντάσεις στην εργασία μπορούν να μείνουν στο παρελθόν, καθώς λόγω των εκλείψεων είναι πιθανό να βίωσες διάφορες εντάσεις και ανατροπές το προηγούμενο διάστημα. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι γεγονός ότι η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα, που τα έλκεις με την γοητεία σου και η διάθεση για κατανόηση των άλλων μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανές, καθώς οι κατακτήσεις σου αυξάνονται. Προσοχή μόνο στην τάση να συμβιβάζεσαι με τα θέλω των άλλων και να «αγνοείς» τα δικά σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 26.08, που επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, σε καλεί να αφουγκρασθείς τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να κλείσεις κύκλους σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα νέο πεδίο εξέλιξης. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε θετικές όψεις με τα Φώτα, μεγάλο τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και εξάγωνα με την Σελήνη στο ζώδιό σου, σε εφοδιάζουν με συναισθηματική σταθερότητα, αποφασιστικότητα και πίστη για τον εαυτό σου αλλά και ανάγκη για να δείξεις ξεκάθαρα το προσωπικό σου πλαίσιο ελευθερίας και ανεξαρτησίας μέσα στην κάθε σχέση. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν επίσης και στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν προοπτικές για νέα πράγματα που να σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και συναισθηματική ασφάλεια, και θα αλλάξουν το status της προσωπικής σου ζωής.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 20-26.8.2018 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, καλοκαιρι, δραση, επηρεάζει, νέα, προσφορες, καιρος, εκκρεμότητες, τραπεζες, συγκεκριμένο, επιρροή, status, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, βημα, δανεια, διατροφη, δουλεια, εγωισμος, εργασια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, υγεια, ψυχολογια, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αρμονια, αυτοπεποιθηση, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δειχνει, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, θετικο, καχυποψια, κρονος, λαθη, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, νευρα, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, πεδιο, περιβαλλον, πιστη, προβληματα, ροτα, ρολο, συγκεκριμένο, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, ταση, φαντασια, φυση, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, γνωσεις, μπροστα, νιωθεις, οψεις, πληγη, status, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα