Στις 26 Απριλίου θα έρθεις λίγο πιο κοντά στην JLo…

Την ΙΝGLOT την λατρεύουμε για… ευνόητους λόγους. Είναι το beauty brand που έχει τα πιό τέλεια προϊόντα μακιγιάζ. Λοιπόν, η INGLOT μόλις μας έδωσε έναν ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΟ λόγο για να τη λατρεύουμε γιατί μας φέρνει πιο κοντά στην JLo!

JENNIFER LOPEZ

Η Jennifer Lopez είναι αναμφίβολα εδώ και δεκαετίες μία από τις μεγαλύτερες μούσες της βιομηχανίας της ομορφιάς και δίνει έμπνευση σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, η JLo

αποφάσισε να βγει δυναμικά στο προσκήνιο λανσάροντας την πρώτη της limited-edition συλλογή σε συνεργασία με την INGLOT!

Η exclusive σειρά που φέρει την υπογραφή της θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 26 Απριλίου 2018 και εκφράζει το όραμα που ενώνει την ίδια με την INGLOT, το όραμα για δυναμική θηλυκότητα που δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να εκφραστεί με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους μέσα από την ομορφιά. Επιτέλους, όλοι θα μπορούν να πετύχουν τη δική τους αυθεντική λάμψη την «JLo Glow».

«Η αποκλειστική συλλογή που δημιουργήσαμε με την INGLOT αποτελείται από τα αγαπημένα μου go-to προϊόντα, στις αγαπημένες μου αποχρώσεις και περιλαμβάνει τα πάντα· mascara, lipsticks, βλεφαρίδες, ρουζ, σκιές ματιών και φυσικά… bronzers», αναφέρει η Lopez. «Αυτό που είναι για εμένα πραγματικά μοναδικό και συναρπαστικό είναι η Freedom System Palette, που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου, personalized παλέτα, επιλέγοντας τα προϊόντα και τις αποχρώσεις που πραγματικά χρειάζεσαι. Τώρα πια δεν χρειάζεται να αγοράσεις ένα σετ 5 σκιών για να χρησιμοποιήσεις τελικά μόνο αυτή τη μια απόχρωση που ήθελες!»

Η Jennifer συνεργάστηκε πολύ στενά με την INGLOT σε κάθε στάδιο δημιουργίας της συλλογής· από την επιλογή των αποχρώσεων και τις συσκευασίες, μέχρι τη διαφημιστική καμπάνια και τα ονόματα των hero προϊόντων, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την καριέρα της, όπως το “Boogie Down Bronze” και το “Livin’ The Highlight”. Όπως καταλαβαίνεις είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουμε με ανυπομονησία τη σειρά και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα σε κρατάμε ενήμερη με όλα τα νέα!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα