Μέσω facebook ζητά δανεικά Έλληνας ηθοποιός… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οικονομική βοήθεια μέσω facebook ζητάει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που μεσουράνησε στον κινηματογράφο και το θέατρο τις δεκαετίες του 80 και του ’90.

Όπως έγραψε στο facebook, Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-αν μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω… ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν

την κατάσταση!».

Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος εξήγησε στην εφημερίδα Espresso τι έχει συμβεί: «Χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. Τώρα, λοιπόν, η λογίστριά μου θα αναλάβει το θέμα και να κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο, θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες και αυτό μου προκαλεί πανικό. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω Facebook, για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν», τόνισε και πρόσθεσε πως αρκετοί του έτειναν χείρα βοηθείας, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσω της εφημερίδας.

The post Μέσω facebook ζητά δανεικά Έλληνας ηθοποιός… (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα