Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24 Δεκεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα γεγονότα που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας είναι δυνατό να σας οδηγήσουν σε θλίψη. Όμως γνωρίζετε πως η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα οι περισσότεροι Κριοί οδηγούνται σε δραστικές αλλαγές.
Η «κριτική» που θα ασκήσει το περιβάλλον σας για την ενασχόληση σας θα σας προκαλέσει

δικαιολογημένη αγανάκτηση στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή αυτή τη βδομάδα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθούν για κάποιο πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα τα πράγματα στα οικονομικά σας. Κάποιες έκτακτες δαπάνες και ζημιές θα σας βγάλουν απ’ τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.
Μέσα από τις επιφανειακές δυσκολίες που παρουσιάζονται θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το νέο νόημα της ύπαρξής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα είστε συνεπείς και ιδιαίτερα δημιουργικοί στη δουλειά σας.
Στην καθημερινή σας απασχόληση να δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια εξετάζοντας προσεχτικά ένα – ένα τα θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζωή σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και έντονες στιγμές που θα τις ζήσετε με το σύντροφό σας μετά τις 26 Δεκεμβρίου. Τις τρεις τελευταίες ημέρες της βδομάδας οι περισσότεροι από εσάς θα προσελκύσουν με κάθε τρόπο τα άτομα που συναναστρέφονται μαζί τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας ενισχύονται και σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας είχαν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα βρεθείτε σε μία πνευματική εγρήγορση και θα έχετε απεριόριστες δυνατότητες μετά τις 26 του μήνα για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και επηρεάζουν την καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους, αλλά η έλλειψη κεφαλαίων θα καθυστερήσει τις αποφάσεις σας. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην εργασία σας. Μετά τις 26/12ου διακατέχεστε από αδικαιολόγητο άγχος και νευρικότητα για την πορεία των επιχειρήσεών σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε τα συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει και βρείτε μαζί του διέξοδο στα προβλήματα της σχέσης σας. Καλό θα είναι ο σύντροφός σας να αποφύγει να εκδηλώσει ζήλια και κτητικότητα, εάν δεν θέλει να είστε εριστικοί απέναντί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επιπλέον ώρες εργασίας και η εφαρμογή των νέων σας σχεδίων εξασφαλίζουν στους περισσότερους από εσάς αυτή τη βδομάδα ένα υψηλότερο εισόδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Υπερβολικά αισιόδοξοι θα εμφανιστείτε αυτό το διάστημα καθώς τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στη διατροφή σας καθώς η πιθανότητα να αυξήσετε το βάρος σας είναι μεγάλη. Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές και περιορίστε τα τηγανιτά και τα οινοπνευματώδη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας σε αρκετούς τομείς. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να προβληθείτε σε ένα ευρύτερο πεδίο και να κερδίστε μία ανώτερη θέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα διαπιστώσετε πως τα αισθηματικά σας παίρνουν καλό δρόμο όσο περνούν οι μέρες της βδομάδας. Μετά τις 27 Δεκεμβρίου, η σχέση σας ολοένα και βελτιώνεται καθώς ο σύντροφος σας, σας καλύπτει συναισθηματικά και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με εσάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φροντίστε να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και περιορίστε τα έξοδα διασκεδάσεων και ψυχαγωγίας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία περίοδο ενδοσκόπησης και συλλογισμού που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα το χαρακτήρα σας και τις ιδιαιτερότητές του. Μετά τις 27/12ου προσέξετε να μην σας κυριεύσει η απαισιοδοξία και η προσωρινή κατάθλιψη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την ένταση και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να την είχατε προαισθανθεί καθώς βλέπατε τις καταστάσεις να στρέφονται εναντίον σας. Η επιμονή και η υπομονή θα είναι τα όπλα που θα σας χρειαστούν για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιοι από εσάς φαίνεται πως αυτή τη βδομάδα θα σκεφτούν να νομιμοποιήσουν την αισθηματική τους σχέση περιορίζοντας αρκετές δαπάνες για να οικοδομήσουν την δική τους οικογένεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις υπερβολές στον οικονομικό τομέα και φανείτε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας. Ίσως να ήρθε η εποχή για να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στα μέσα της βδομάδας φαίνεται η ύπαρξή σας να γίνεται αρκετά καταθλιπτική και απαισιόδοξη εξαιτίας των καθημερινών υποχρεώσεων ή κάποιων αδικαιολόγητων φόβων σχετικά με την καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται μετά τις 26/12ου να πραγματοποιήσουν ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις τους και στην αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλό θα είναι να μην είστε και τόσο απαιτητικοί στον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο μετά τις 27/12ου και μην στέκεστε σε λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διάφορες διαπραγματεύσεις και αρκετές οικονομικές συμφωνίες θα επιτευχθούν 24 με 27/12ου στους περισσότερους από εσάς και ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία έντονη περίοδο με αντικρουόμενες τάσεις. Απ’ τη μία θα αναζητάτε την ψυχική ηρεμία και απ’ την άλλη θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσετε με πείσμα και υπομονή αρκετές επαγγελματικές δυσκολίες και μετά τα μέσα της βδομάδας θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Το πλανητικό σκηνικό τις τρεις πρώτες ημέρες δημιουργεί προβλήματα με τους υφιστάμενούς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα συναισθηματικά ζητήματα φαίνεται να σας φορτίζουν αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα μετά τις 27 του μήνα.
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία ή σας ανήκουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα. Τις τελευταίες τρεις μέρες περιορίστε στο ελάχιστο τα προσωπικά σας έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Η πρόθεση σας να βελτιώσετε την εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η τάση να αμφισβητείτε ακόμα και τις επιλογές σας οδηγεί σε συζητήσεις και διερεύνηση των εναλλακτικών δρόμων στον επαγγελματικό σας τομέα.
Αποφάσεις ή να αναλάβετε νέες δραστηριότητες. Περιμένετε για λίγο άλλωστε γνωρίζετε πως ο χρόνος δουλεύει με το μέρος σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εξωτερική σας εμφάνιση σε συνδυασμό με το μυστηριώδες και μαγνητικό σας βλέμμα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Τώρα ενδέχεται κάποιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας, αφυπνίζοντας κάθε σας συναίσθημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα αυξήσετε τις δαπάνες σας και θα αποκομίσετε περισσότερα κέρδη από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Μετά τις 26/12ου η τύχη σε αρκετούς από εσάς θα παίζει ένα όμορφο και κερδοφόρο παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Έχετε ανάγκη από νέες στρατηγικές και στόχους στο κοινωνικό και στο εσωτερικό πεδίο. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτή τη βδομάδα που βιώνετε ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή ασάφειας στη συμπεριφορά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται να συναντούν εμπόδια αυτές τις μέρες ενώ η διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε στο χρόνο που απαιτείται τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα χρειαστεί να στρέψετε το ενδιαφέρον στην πορεία της σχέσης σας με το σύντροφο όταν μια σειρά από ανατροπές και κρίσεις που θα παρουσιαστούν απ’ το μέσον της βδομάδας και μετά θα διαταράξουν λεπτές ισορροπίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εύνοια τύχης, θα έχετε και σε ότι αφορά πηγές εσόδων που προέρχονται από ακίνητα και σχετικές με γη συναλλαγές καθώς και σε κατασκευαστικά επενδυτικά. Η αύξηση του εισοδήματος αυτή την περίοδο, θεωρείται δεδομένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας αυτή την εποχή στρέφετε κυρίως στους φίλους και στη συνεισφορά σας στο σύνολο.
Απομακρύνεται κάθε δυσάρεστη σκέψη που μόνον αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει στη ζωή και τις σχέσεις σας και βρεθείτε με άτομα που κατανοούν το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα εμπόδια και οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν την Τετάρτη, στη δουλειά σας απαιτούν για να ξεπεραστούν υπομονή μεθοδικότητα και το κατάλληλο συναδελφικό πνεύμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να μην σας αφήνουν χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.
Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι φαίνεται να στρέφουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον σε άτομα που θα γνωρίσετε απ’ το ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκονται στο τέλος τους και τα καλύτερα εμφανίζονται αργά αλλά σταθερά στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Απ’ τα μέσα της βδομάδας και μετά για πολλούς από εσάς ανοίγει τις πόρτες του ένας νέος κύκλος γνωριμιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται θα εντείνετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σας. Ταυτόχρονα με τις ευκαιρίες συγκεκαλυμμένες είναι και οι παγίδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι Υδροχόοι θα θέλουν να «σπάσουν» τους κοινωνικούς φραγμούς και τις ταξικές διαφορές στον έρωτα.
Θετικά μηνύματα να αναμένετε και στην αισθηματική σας ζωή ιδιαίτερα εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα τέλη της βδομάδας παρασύρεστε απ’ το περιβάλλον σας σε κάποιες ανούσιες αγορές και αδικαιολόγητα για το εισόδημά σας έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εποχή ενώ οποιοσδήποτε τομέας μπορεί να αναπτύξει το πνευματικό σας επίπεδο θα έλξει αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προωθείσθε διπλωματικά τα σχέδιά σας και χρησιμοποιείστε άφοβα κάθε καινούργια ιδέα για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών της επιχειρήσεώς σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες στα μέσα της βδομάδας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μια περίοδο αύξησης των οικονομικών σας όπου σας βοηθά με τους κατάλληλους χειρισμούς να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.

The post Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Σταύρο Μιχαήλο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα