Γάμος 2018: Η τέλεια εμφάνιση μετά τη νύφη

Ήρθε και η εποχή του χρόνου που οι προσκλήσεις καταφθάνουν και αγχωνόμαστε για το που θα βρούμε τα τέλεια φορέματα για γάμο ή βάφτιση. Αναρωτιόμαστε τι βάλαμε την προηγούμενη χρονιά, τι θέλουμε να βελτιώσουμε, πώς θα εντυπωσιάσουμε με εκείνα τα ψηλοτακουνα πέδιλα που πρόσφατα αγοράσαμε και το σίγουρο είναι πως ενώ έχουμε μια σφαιρική ιδέα, θέλουμε σίγουρα τη συμβουλή της μαμάς, της κολλητής ή του φίλου μας για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

If you are planning an outdoor

wedding and still in search for the perfect bridesmaids look for your girl squad, we bet that you’ll like this one! Engaged? Subscribe to your @misstomrsbox, a curated monthly box full of wedding themed items to pamper yourself and help you plan & prepare for the big day! Link in bio to learn more! … . . Photo by @yervantphotography | Bride @nadzber | Bridesmaids dresses by @dollhousebridesmaids | Florals by @bouquetmelbourne | Makeup by @karlaroccuzzo | Hairstyle by @_hairbygabrielle . . #bridesmaid #weddingseason #bridesmaids #bridesmaiddress #dress #dresses #weddingdress #weddingdresses #wedding #weddings #fashionstyle #style #fashiongram #bride #brides #bridesmaidmakeup #bridestory #weddingstyle #maidofhonor #photography #fashionable #lace #fashiondesign #bridalparty #eveninggown #bridemaid #maidofhonour #luxurydress #bridesmaidsdresses #weddingdecor

A post shared by Miss To Mrs Subscription Box (@misstomrsbox) on Jun 23, 2018 at 5:30am PDT

Αφού έχετε αυτούς για συμβουλές, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας πούμε τι θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε και ταυτόχρονα τι να προτιμήσετε για τις φετινές σας εμφανίσεις δίπλα στη νύφη και στο γαμπρό.

Το φόρεμα

Καλό θα ήταν να αποφύγετε:
Ό,τι μπορεί να επισκιάσει τη νύφη. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα λευκό φόρεμα, ένα κόκκινο, ένα χρυσό/μεταλλικό ή ένα μαύρο φόρεμα. Βρήκατε ένα σέξι νεανικό φόρεμα ή θυμήθηκατε εκείνο το εξώπλατο φόρεμα που έχετε φορέσει μόνο μια φορά; Αυτό το φόρεμα δεν είναι κατάλληλο για το γάμο, θα σας προτείναμε να μην το φορεσετε, καθώς «κλέβει» τα βλέμματα από τη νύφη και τα στρέφει σε εσάς. Παράλληλα, προτιμείστε να μη φορέσετε φορέματα, παντελόνια ή ολόσωμες φόρμες με τζιν ύφασμα, καθώς είναι πολύ ανεπίσημο και καθόλου κολακευτικό στη συγκεκριμένη περίσταση. Καλό θα είναι, επίσης, να καλύπτετε τους ώμους σας με ένα ωραίο σάλι, μαντήλι ή φουλάρι, καθώς οι γυμνοί ώμοι είναι αρκετά αποκαλυπτικοί. Το ίδιο ισχύει και για τα σκισμένα παντελόνια και τα see-through φορέματα.

Τι να προτιμήσετε:
Αποστολή των γυναικών προσκεκλημένων σε έναν καλοκαιρινό γάμο είναι να έχουν άψογη και κομψή εμφάνιση, χωρίς να πέσουν θύματα της ζέστης. Να θυμάστε να επιλέγετε τα κατάλληλα υφάσματα, όπως τα λινά, το μετάξι, τα σιφόν και τα λεπτά βαμβακερά που θα σας βοηθούν να αναπνέετε χωρίς να ιδρώνετε. Όσο για τα χρώματα και τα σχέδια, οι πιο κλασικές μονόχρωμες επιλογές είναι οι καλύτερες. Διαλέξτε νεανικά καλοκαιρινά φορέματα σε ναυτικά ή καλοκαιρινά χρώματα και με ρίγες, καθώς κάνουν όμορφη εντύπωση στο φακό. Εάν σκοπεύετε να φορέσετε κοντό βραδινό φόρεμα, φροντίστε να μην είναι πολύ αποκαλυπτικό και να σας επιτρέπει να κάθεστε κομψά στην εκκλησία. Εάν είστε τύπος που φοράει συνέχεια μαύρα ρούχα ή είστε αυτη που νιώθει άνετα με ένα φλοράλ φόρεμα, υποστηρίξτε το λουκ σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ, που όπως είπαμε, δε θα πρέπει να είναι υπερβολικά ηχηρά.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε οικονομικά βραδινά φορέματα οnline που θα σας βοηθήσουν να βρείτε πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε. Κάντε ένα κλικ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα βρείτε φθηνά κοντά και μακριά φορέματα αλλά και επίσημα φορέματα για κάθε περίσταση.

Τα πέδιλα

Καλό θα ήταν να αποφύγετε:
Επίσημες τελετές απαιτούν και επίσημα πέδιλα. Σε αυτήν την περίπτωση τα πλέον ακατάλληλα υποδήματα θα ήταν οι σαγιονάρες και τα αθλητικά παππούτσια. Όσο άνετα και βολικά κι αν είναι, σίγουρα έχετε κι άλλες επιλογές στη ντουλάπα σας που θα ταιριάζουν με το φόρεμα και το χώρο δεξίωσης. Έπειτα, καλό θα ήταν να αποφύγετε και τα παπούτσια του clubbing∙ εκείνα τα τακούνια, δηλαδή, με τα στρας, τα κορδόνια και όλη τη λάμψη που κλέβει τις εντυπώσεις. Το χειρότερο, όμως, είναι εκείνο το ζευγάρι που σας είναι παντελώς άβολο και δεν σας επιτρέπει ούτε να σταθείτε ούτε να περπατήσετε, με αποτέλεσμα να λείπετε από τις περισσότερες φωτογραφίες.

Τι να προτιμήσετε:
Παρά τα όλα παραπάνω, έχετε μια ποικιλία από βραδινά γυναικεία παπουτσιααπό την οποία μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι που θα ταιριάζει στην εμφάνισή σας. Τα ψηλά πέδιλα με χοντρό τακούνι θα σας βολέψουν πολύ αν θέλετε να φαίνεστε πιο ψηλή στο μακρύ σας φόρεμα και παράλληλα να είστε άνετη όλο το βράδυ. Μην ξεχνάτε τις καλοκαιρινές πλατφόρμες, αλλά και τα πέδιλα με ισόπεδο τακούνι, που κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρώματα στις σόλες και στο δέσιμο γύρω από το πόδι για να αναδείξουν το σχήμα του και το τέλειο πεντικιούρ σας. Φυσικά, να προτιμήσετε τα μαύρα πέδιλα, καθώς όχι μόνο ταιριάζουν με κάθε είδους φόρεμα που θα επιλέξετε, αλλά και θα τα φοράτε σχεδόν σε κάθε βόλτα και ταξίδι σας!

The post Γάμος 2018: Η τέλεια εμφάνιση μετά τη νύφη appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα