Ο Στινγκ σκούπισε τη σκηνή του Ηρωδείου και ύμνησε τους Έλληνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νεροποντή το βράδυ του Σαββάτου δεν εμπόδισε τον Στινγκ να παλέψει όσο μπορεί για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του στο Ηρώδειο.Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά να σταματήσει η βροχή, αυτό που σίγουρα δεν περίμενε, όμως, ήταν να δει τον δημοφιλή καλλιτέχνη να βγαίνει στη σκηνή και αντί να κρατά το μικρόφωνό του, να κρατά μία σκούπα, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη.

Ο Βρετανός

τραγουδιστής πήρε μια… σκούπα και βοήθησε τους ανθρώπους που έκαναν ο,τι ήταν δυνατόν για να διώξουν τα νερά από τη σκηνή, ευχαριστώντας, παράλληλα, για την αναμονή.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ευχαρίστησε του Έλληνες για το μήνυμα που στέλνουν στον πλανήτη για την αλληλεγγύη που δείχνουν στους πρόσφυγες.

Στα αποκαλυπτήρια ενός υφαντού έργου τέχνης, με ιδιαίτερο συμβολισμό και με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα», που βρήκε στέγη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο Στινγκ είπε:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο. Έχετε δείξει πώς να αντιμετωπίζετε τους πρόσφυγες όταν άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη. Όταν έπαιρναν τα παιδιά από τις μητέρες τους και τα έβαζαν σε κλουβιά, ενεργήσατε με συμπόνια, γενναιοδωρία και κοινή λογική.Επειδή οι λεγόμενοι ηγέτες μας, μια θλιβερή παρέλαση δειλών, δεν έχουν τις λύσεις. Η δημοκρατία ξεκίνησε εδώ στην Ελλάδα, μας δείξατε πώς να γίνουμε και πάλι πολιτισμένοι. Για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαι ενεργός υποστηρικτής του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας που μάχεται για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η εκστρατεία της Αμνηστίας με στόχο την υποστήριξη των προσφύγων είναι και επείγουσα και ζωτικής σημασίας. Είμαι περήφανος που προσφέρω τη στήριξή μου και αισθάνομαι τιμή που ενώνουμε την προσπάθειά μας με την αναγνωρισμένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Σοφία Βάρη, η οποία γενναιόδωρα προσέφερε την τέχνη της για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο υφαντό έργο».

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της συναυλίας:

The post Ο Στινγκ σκούπισε τη σκηνή του Ηρωδείου και ύμνησε τους Έλληνες! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα