Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη- Γνωστός συνθέτης του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του…

Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη με το οποίο απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του έστειλε ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης, με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στα Τίρανα ο τραγουδιστής.Σε ανάρτησή του χθες στο λογαριασμό του στο facebook, ο συνθέτης γνωστοποίησε αρχικά πως απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον γνωστό τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο.

Με

εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη.

Gepostet von George Moukidis am Sonntag, 27. Mai 2018

Ο συνθέτης έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

Μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου, ο συνθέτης δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια και απάντησε αναλόγως, χαρακτηρίζοντας τους θαυμαστές του θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή «πρόβατα».

Μετά απο όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθές στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου απο ορισμένους φάν του…

Gepostet von George Moukidis am Montag, 28. Mai 2018

The post Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη- Γνωστός συνθέτης του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα