Διάσημες μαμάδες τάσσονται υπέρ του δημόσιου θηλασμού…

O θηλασμός είναι ο φυσικός τρόπος διατροφής των μωρών. Eίναι η αυτόματη κίνηση που κάνουν αμέσως όταν βρεθούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μητέρας τους. Ένστικτο επιβίωσης; Aνάγκη για δυνατή ψυχοσωματική επαφή;Kαι τα δύο, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Tα τελευταία χρόνια γυναικολόγοι και παιδίατροι επισημαίνουν όλο και πιο έντονα τη ζωτική σημασία του θηλασμού τόσο για την επιβίωση και την προστασία των παιδιών όσο και για τη διατήρηση της καλής υγείας της μητέρας. Mάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο εξωτερικό μιλάνε για μια «νέα τάση», προσπαθώντας να πείσουν όλο και περισσότερες μητέρες

να υιοθετήσουν το θηλασμό.

Τι γίνεται, όμως, όταν οι μητέρες αδυνατούν να θηλάσουν δημόσια;

Nicole Phelps

H πανέμορφη σύζυγος του Ολυμπιονίκη κολυμβητή Michael Phelps θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν απεικονίζεται περιποιημένη και απαστράπτουσα να φορά επιθέματα θηλασμού ενώ βρίσκεται στο φιλανθρωπικό gala του συζύγου της. «Ευτυχώς μπόρεσα να πάω στο πίσω μέρος της αίθουσας και να αντλήσω λίγο γάλα για τον 3 μηνών Beckett Richard» έγραψε.

Chrissy TeigenΌταν χρειάστηκε να πάρει μέρος στο βίντεο κλιπ της Fergie για το τραγούδι «M.I.L.F Money» το όμορφο μοντέλο δε δίστασε να θηλάσει την κόρη της Luna σε μια από τις σκηνές του. «Ήταν ξαφνικό αλλά ήταν τόσο όμορφο. Χάρηκα τόσο πολύ που καταγράφηκε ένα τέτοιο στιγμιότυπο» είπε.

Candice Swanepoel «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να με κάνουν να νιώθω άσχημα επειδή θηλάζω το παιδί μου δημόσια. Οι ίδιοι που με κοιτούν με οργή, χαζεύουν τα topless εξώφυλλά μου..»

Mila Kunis «Τις περισσότερες φορές δεν έχω μαζί μου κάποιο πανί για να καλύψω την κόρη μου.Ούτε στο εστιατόριο, ούτε στο πάρκο, ούτε στο αεροδρόμιο. Γιατί; Γιατί έπρεπε να ταίσω την κόρη μου. Πεινούσε» δήλωσε η ηθοποιός.

Selma Blair «Το παιδί μου πεινάει και αυτό είναι πιο σημαντικό από το προλάβω να καλυφθώ. Όλοι έχουμε θηλές, πάρτε το απόφαση» είπε.

Olivia Wilde «Με σοκάρει το γεγονός ότι κάποιοι μεταφράζουν τον θηλασμό του παιδιού μου με κάποια σεξουαλική πράξη. Αυτό λέει πολλά για τους ίδιους..»

Christian Serratos Μετά απο αντιδράσεις που εξέγειρε αυτή η φωτογραφία της έγραψε «Αυτό είναι το σώμα μου και η σελίδα μου. Όπως καταλαβαίνετε θα δημοσιεύω ό,τι θέλω»

mothersblog.gr

The post Διάσημες μαμάδες τάσσονται υπέρ του δημόσιου θηλασμού… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα