Αποκαλύψεις από τη Μίνα Αρναούτη: Η οικογένεια Παντελίδη μου ζητά 84.000 ευρώ…

Αποκαλυπτική ήταν η Μίνα Αρναούτη σε συνέντευξη της, όπου μίλησε για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, για την κατάσταση της υγείας της αλλά και την οικογένεια του τραγουδιστή η οποία της ζητάει 84.000 ευρώ.Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από το συμβάν, η Μίνα, που ακόμα προσπαθεί να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά της, δεν έχει επισκεφθεί το σημείο του τροχαίου, καθώς, όπως εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένη, δεν έχει τη δύναμη να το κάνει: «σκέφτομαι ότι

στο σημείο αυτό άφησε την τελευταία του πνοή ένας φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Και δεν του άξιζε αυτό. Αυτό το τέλος δεν του άξιζε. Στενοχωριέμαι όταν μιλάω για τον Παντελή».

Σε ερώτηση για την δικαστική διαμάχη, αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη της έχει στείλει αγωγή αποζημίωσης στην οποία της ζητά 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. «Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

The post Αποκαλύψεις από τη Μίνα Αρναούτη: Η οικογένεια Παντελίδη μου ζητά 84.000 ευρώ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα