Αντώνης Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του…

Την παραίτηση του από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης.Στα ΜΜΕ έχουν ξεσπάσει συζητήσεις γύρω από τους λόγους που οδήγησαν τον παρουσιαστή σε αυτή την απόφαση. Στη Φωλιά των Κου Κου αποκαλύφθηκαν κομμάτια από το παρασκήνιο ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 που οδήγησαν τελικά στη δημόσια επιστολή του και στη λύση

της συνεργασίας τους:

«Ήταν μια απόφαση που σιγόβραζε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Ο Αντώνης Κανάκης είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για 3 χρόνια, ως σύμβουλος της late night ζώνης πράγμα το οποίο ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Είχαμε πει ότι υπήρχε μια διαφωνία με τον Αντώνη και τον ΑΝΤ1 για το πόσο συχνά θα εμφανιζόταν ο ίδιος και αν θα υπάρχει το Βινύλιο ή το Ράδιο Αρβύλα. Το κυριότερο όμως ήταν ότι καλλιεργήθηκε από τον ΑΝΤ1 η εντύπωση ότι ο ίδιος οφειλόταν για τα κόψιμο δύο πολύ σημαντικών στελεχών του ΑΝΤ1, μιλάμε για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει από το Πάσχα με γραπτές επιστολές, με emails στον ΑΝΤ1 και να συναντηθούν για το σχεδιασμό της late night ζώνης, αλλά και όταν καλλιεργήθηκε η φήμη ότι εκείνος «κόβει» τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου και φωτογραφήθηκε ο Αντώνης Κανάκης ακόμα και από εκπομπές του σταθμού. Ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε να ανασκευαστεί όλο αυτό το πράγμα που είχε γίνει και του είχαν δώσει την εντύπωση ότι αυτό θα γίνει. Περνούσε ο καιρός, εκείνος ετοίμαζε την εκπομπή του και αυτό δεν είχε γίνει. Έφτασε σε σημείο να επισκεφθεί νομικό, να πάρει τη συμβουλή του, ο οποίος του είπε ότι θα μπορούσε να σπάσει ουσιαστικά το συμβόλαιο για διάρρηξη εμπιστοσύνης και απαξίωση της προσωπικότητας και του επαγγελματικού του ονόματος», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Τη Δευτέρα ο Νο1 του ΑΝΤ1, ο κύριος Στρατής Λιαρέλλης, ανέβηκε Θεσσαλονίκη για να κάνει ραντεβού με τον Αντώνη Κανάκη, δεν κατάφερε να τον μεταπείσει», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

The post Αντώνης Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα