Απίστευτο! Η Σινέντ Ο Κόννορ ασπάστηκε το Ισλάμ…

Το Ισλάμ ασπάστηκε η Σινέντ Ο Κόννορ, που δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια με την διπολική διαταραχή.

Η ιρλανδή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μέσω Twitter, γράφοντας:«Με περηφάνια σας ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα».

Μάλιστα, κοινοποίησε και μία φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει με χιτζάμπ.
«Πρόκειται για τη φυσική κατάληξη στο ταξίδι οποιουδήποτε ευφυή θεολόγου. Κάθε μελέτη των γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κι αυτό καθιστά όλα τα άλλα ιερά βιβλία περιττά. Θα λάβω

ένα καινούργιο όνομα. Στο εξής θα με αποκαλούν «Σουxάντα»», συμπλήρωσε η Ιρλανδή τραγουδίστρια, ένα από τα ποπ είδωλα της δεκαετίας του 90.

pic.twitter.com/COL28GkyGN

— Shuhada’ Davitt (@MagdaDavitt77) October 25, 2018

Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, σημαίνει «Μάρτυρες», ενώ το πλήρες όνομα της Ο Κόννορ θα είναι από εδώ και στο εξής «Σουxάντα Νταβίτ».
Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2017, ανησυχία σε παγκόσμιο επίπεδο για την πνευματική κατάσταση της τραγουδίστριας είχε προκαλέσει ένα βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο Facebook, και στο οποίο περιέγραψε πόσο μοναχική και αδιέξοδη είναι η ζωή της.

Στα 12 λεπτά του βίντεο η Ιρλανδή τραγουδίστρια εξηγούσε ότι είναι μόνη της, ότι από το μυαλό της περνάει η αυτοκτονία και ότι ζει σε ένα δωμάτιο μοτέλ για το οποίο πληρώνει 70 δολάρια τη βραδιά κάπου στο Νιού Τζέρσεϊ.

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια καθισμένη πάνω στο κρεβάτι της.

The post Απίστευτο! Η Σινέντ Ο Κόννορ ασπάστηκε το Ισλάμ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα