To super sexy party του Philipp Plein στο Island

Στο Island, το εμβληματικό σποτ της Αθηναϊκής Ριβιέρας που πλέον είναι απόλυτα γνωστό στο παγκόσμιο jet set, βρέθηκε ο σταρ Γερμανός σχεδιαστής Philipp Plein την Τετάρτη 19 Ιουνίου γιορτάζοντας τα εγκαίνια της Philipp Plein boutique στην Αθήνα με ένα ιστορικό πάρτυ. Το πρώτοflagship store του maître της street couture υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Καλογήρου Α.Ε.E., θυγατρική του Ομίλου Fais. Η ελίτ της αθηναϊκής ζωής, εκπρόσωποι της εγχώριαςshowbiz και λάτρεις του brand βρέθηκαν στη μαγική βραδιά με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τα υπέροχα συλλεκτικά αυτοκίνητα στην είσοδο του Island, τους χορευτές, τα laser shows και τα δυνατά beats υπό την επιμέλεια του διάσημου DJMichael Prado και προσωπικού sound engineer του ξένου οίκου. Το πάρτυ διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και ο ίδιος ο δημιουργός έχοντας φτάσει στην Αθήνα με private jet, εκτελεσε χρέη οικοδεσπότη και απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί τα after-show πάρτυ του γίνονται talk of thetown στις Εβδομάδες Μόδας. Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο ίδιος οPhilipp Plein μίλησε στο μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες και τους καλεσμένους, ενώ στη συνέχεια πήρε τη κιθάρα με τις φλόγες του καλού του φίλου και συνεργάτηMichael Prado και ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους.

Ο σχεδιαστής και η διάσημη ομάδα του χρησιμοποίησαν για τη διαμονή τους την πολυτελή βίλα του Private House στο Island και το καινούργιο Four Seasons Astir Palace στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Philipp Plein έχει συνδεθεί με τα A-list ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, μεταξύ των οποίων η Madonna, η Paris Hilton, ο 50Cent, και η Rita Ora, αντλώντας έμπνευση από τα πιο mainstream μέχρι τα πιο avant-guarde μουσικά ρεύματα, ενώ πλέον αποτελεί τη Νο1 επιλογή στο dress code του young& beautiful crowd που έχει αναδείξει την R’n’B ως την απόλυτη μουσική σκηνή της εποχής. Για τον κόσμο της μόδας ωστόσο, ο Philipp Plein είναι ο νέος εκφραστής του luxury street style. Πρόκειται για έναν απόλυτα ανήσυχο δημιουργό που στήνει από πισίνες, γυμναστήρια, λούνα παρκ, disco clubαλλά και κουζίνες εστιατορίων ως σκηνικά στα ντεφιλέ του για να περπατήσουν τα πιο hotονόματα του παγκόσμιου modelling όπως η BellaHadid.

Philipp Plein setting Island on Fire

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα βρίσκεται πλεον στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφεροντος με το Island να πρωτοστατεί.

Ίνο Φάις

Michael Prado

Δημήτρης  Αργυρόπουλος 

Ευγενία Χανδρή , Χρύσανθος Πανάς 

Αινόλα Τερζοπούλου με το γιο της

Ιλένια  Ουίλιαμς

Φαίη Σκορδά 

Κατερίνα Λάσπα 

Αλέξανδρος Τσαβλίρης , Χρύσανθος Πανάς 

Ελένη Φουρέιρα 

Ιsland

27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζας

Instagram: @islandathensriviera

Facebook: Island Athens Riviera

http://www.islandclubrestaurant.gr

The post To super sexy party του Philipp Plein στο Island appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ladys Life