Pre-Christmas Trunk Show στο κατάστημα bejewel της Thalia Exarchou…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Pre-Christmas Trunk Show της σχεδιάστριας κοσμημάτων Antonia Karra, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η κολεξιόν του 2018. Η παρουσίαση έγινε στο fashion jewelry shop bejewel της Thalia Exarchou, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Μαλυέγκα και η Θάλεια Εξάρχου

υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς τους φίλους στο Pre-Christmas Trunk Show, οι οποίοι ενίσχυσαν με τις αγορές τους τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ, αφού μέρος των εσόδων της βραδιάς δόθηκε για το σημαντικό έργο της ΣΤΟΡΓΗΣ.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία βραδιά στο κλίμα των εορτών και συγχάρηκαν τους ιδιοκτήτες για τη σημαντική τους πρωτοβουλία.

Την επικοινωνία του event ανέλαβε η Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά με την ιδιοκτήτρια του bejewel Θάλεια ΕξάρχουΟι ιδιοκτήτες του bejewel Θάλεια Εξάρχου & Αλέξης Μαλυέγκα με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία ΚαρράΗ πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ με τον ιδιοκτήτη του bejewel Αλέξη ΜαλυέγκαΑννέτα Στυλιανού, Αντωνία ΚαρράΘάνη Μακιού, Αντωνία Καρρά, Ηρώ ΤζελέπογλουΑλεξία Πάνου, Λενιώ Ζαχαρή, Ιωάννα ΜπρουζιώτηΦαίη Κόλκα, Σταυρούλα ΚλειδαριάΙωάννα Κουζόγλου, Μαρία ΠαγωνάκηΧριστίνα Τζελέπογλου, Έλενα Σαλούστο, Καλλιόπη Λίμπου

The post Pre-Christmas Trunk Show στο κατάστημα bejewel της Thalia Exarchou… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα