Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΠΕΜΠΤΗ 14/12

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για άτομα ή καταστάσεις προσπαθήστε να αυξήσετε την επιφυλακτικότητα και προσοχή σας σε σχέση με τις αποφάσεις. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.


ΤΑΥΡΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Διατηρείστε την ηρεμία σας αποδειχθείτε ευέλικτοι αποποιούμενοι δογματισμούς και προσκολλήσεις απ’ το χθες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολίες στην επιβεβαίωση συμφωνιών συνοδεύουν τη σημερινή μέρα. Αυξάνετε τις

κοινωνικές σας συναναστροφές στο χώρο εργασίας. Τα προβλήματα θα σας δώσουν την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σχεδιάζετε πως θα περάσετε τη μέρα σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς. Η υγεία σας είναι άψογη. Για να διατηρηθεί όμως έτσι φροντίστε να αποφύγετε τις παρορμήσεις και τις απερισκεψίες.
ΛΕΩΝ
Σήμερα αγωνίζεστε να ενισχύσετε τη θέση σας. Εξασφαλίζετε συμμαχίες και συνεργασίες προσανατολισμένοι στον επενδυτικό τομέα. Από μία διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τους αδέσμευτους Παρθένους παρουσιάζονται διαμέσου των φίλων κάποιες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν το ενδιαφέρον τους. Κέρδη θα υπάρξουν σήμερα στους περισσότερους από εσάς μέσω των συνεργασιών τους ή ακόμα και βοήθεια από το σύντροφό τους.
ΖΥΓΟΣ
Οι αναθεωρήσεις των πεποιθήσεών σας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Είστε περισσότερο φιλοσοφημένοι από ποτέ. Μην αναλύετε τη σχέση σας και διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Οι πλανητικοί συνδυασμοί δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες! Οι αδέσμευτοι προσοχή στους πειρασμούς.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αναμνήσεις της πρώτης σας νιότης τριγυρνούν επίμονα στο μυαλό σας. Ίσως προσπαθείτε ασυνείδητα ν’ ανακαλύψετε κάποιες κρυμμένες αλήθειες για τον εαυτό σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να χαρεί τις ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με το σύντροφο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι κρατικοί παράγοντες και όλα τα πρόσωπα με επιρροή και πολιτική ισχύ μπορούν σήμερα να προωθήσουν τους σκοπούς σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφο και με την οικογένεια του. Κάποιο άτομο απ’ το παρελθόν εμφανίζετε και πάλι στη ζωή κάποιων από εσάς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας έχει την διάθεση να σας στηρίξει ουσιαστικά. Αφήστε τον! Το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και τις μικρό-δυσχέρειες.
ΙΧΘΥΣ
Η σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως και της ανυπομονησίας σας απέναντί του. Δείξτε φιλική συμπεριφορά απέναντι στους υφισταμένους σας και σε όσα άτομα σας προσφέρουν την βοήθειά τους και αποφύγετε τους υπαινιγμούς.

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΠΕΜΠΤΗ 14/12 appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα