#NewInTown: τα INGLOT γιόρτασαν το opening του πρώτου τους καταστήματος στη Θεσσαλονίκη με ένα μεγάλο party!

HINGLOT, το κορυφαίο professionalmake-upbrandπου εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι make-upartists σε όλο τον κόσμο, γιόρτασε εχθές (29 Μαρτίου) το opening του πρώτου flagship καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ένα μεγάλο party!Η INGLOT, το beautybrand που βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη τάση -από τις διεθνείς Εβδομάδες Μόδας, μέχρι το Broadway- δεν θα μπορούσε να λείπει από την αγορά της Θεσσαλονίκης

τοπική κοινότητα έδωσε δυναμικά το παρόν, γεμίζοντας το κατάστημα που βρίσκεται επί της Τσιμισκή. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν #InglotLovers κάθε ηλικίας, καθώς και κορυφαίες Ελληνίδες bloggersπου αφέθηκαν στα χέρια έμπειρων make-up artists για να δοκιμάσουν τα πιο “IT” looks της σεζόν.

TαINGLOTείναι ένα επαγγελματικό make-upbrand που φημίζεται για την αξεπέραστη ποιότητα και χρωματική ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει.ΣταINGLOT μπορεί κανείς να βρει πάνω από 1.500διαφορετικές αποχρώσεις φον-ντε-τεν και πάνω από εκατοντάδες μοναδικά χρώματα σε lipsticks και κραγιόν, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το νέο κατάστημα INGLOTστη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 66) άνοιξε επίσημα τις πόρτες του και δεν έχετε παρά να το επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε τι σημαίνει να είναι κανείς μέλος της beautyκοινότητας τωνINGLOT!

Ο Δ-ντής Μάρκετινγκ της INGLOT Γιάννης Φρυδάκης με τις Ηρώ Καλέμη & Νικόλ ΠαναγιώτουΗ Μάρη Χυτήρογλου της INGLOT με την Ηρώ ΤζελέπογλουΟ Θόδωρος Μιχαλακάκος & η Μάρη Χυτήρογλου της INGLOT με τον Δ-ντή Μάρκετινγκ Γιάννη Φρυδάκη & την Creative Director Έλενα ΧατζηνικολίδουΧριστίνα Τζελέπογλου, Βέρα ΔούφουΝάνσυ ΜαρκοπούλουΚατερίνα Καβακλόγλου, Ζωή ΚωταίδουΜαρία Βασιλάκη, Γεωργία Μανου

#INGLOTgreece #SharemyINGLOT
join us!

Facebook: Inglot Greece Official

Ιnstagram: inglotgreece

Υoutube: INGLOT Greece

Σχετικά με την INGLOT
Η InglotCosmetics ιδρύθηκε στην Πολωνία το 1983 και αυτή τη στιγμή αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο. Τα προϊόντα της Inglot παράγονται από την ίδια την εταιρεία και πωλούνται μέσω του αποκλειστικού δικτύου καταστημάτων της. Τα καλλυντικά Inglot ξεχωρίζουν για την πληθώρα των αποχρώσεων που διαθέτουν, καθώς και για τα καινοτόμα best-seller προϊόντα τους, όπως οι custom παλέτες FreedomSystem και τα 02M βερνίκια που επιτρέπουν στα νύχια να αναπνέουν. Η Inglot βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη τάση στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, του Παρισίου, του Μιλάνου, του Λονδίνου – ακόμα και του Broadway. Αποστολή της Inglot είναι να προσφέρει στους απανταχού λάτρεις της ομορφιάς προϊόντα που διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και τα καλύτερα, πιο ποιοτικά συστατικά. Πέραν από το website της Inglot, η μάρκα διαθέτει 755 καταστήματα σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου έχει παρουσία μέσα από 13 καταστήματα. Στην ελληνική αγορά, η ομάδα της Inglot διαχειρίζεται επίσης την εμπορική λειτουργία και την επικοινωνία των Accessorize, Monsoon και Anamnesia.

The post #NewInTown: τα INGLOT γιόρτασαν το opening του πρώτου τους καταστήματος στη Θεσσαλονίκη με ένα μεγάλο party! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα