Mad Video Music Awards 2018: Συναρπαστικό το μεγαλύτερο μουσικό πάρτυ…

Η μεγάλη μουσική γιορτή των Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης στο Tae Kwon Do.Τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά shows και μοναδικά

live acts.

Η βραδιά απονομής των βραβείων ξεκίνησε με μία από τις σημαντικότερες υποψηφιότητες, αυτή της Καλύτερης Ερμηνεύτριας το οποίο κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα και το την απονομή έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

Best female modern award goes to @foureira presented by @official_danos_ga #danos #ntanos #giorgosaggelopoulos #teamdanos#teamaggelopoulos #thisisdanos #danoslife #survivorgreece #survivorgr #tatouaz #madtv #madvma #madvma18 #awards #musicawards #music #event #foureira #elenifoureira #fuego #bestfemaleartist

A post shared by Giorgos Aggelopoulos Fanpage (@team_danos) on Jun 27, 2018 at 12:31pm PDT

Φυσικά, αφού ευχαρίστησε το κοινό, τραγούδησε unpluged το Fuego με τα 260000 άτομα στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, να τραγουδάνε μαζί της.

Μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις ήταν και της Κατερίνας Στικούδη, που μαζί με τον Claydee τραγούδησε και ξεσήκωσε το κοινό.

Ειδικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος έλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο λόγος της συγκίνησής του. Αυτή έγινε ακόμα πιο έντονη όταν το συγκεκριμένο βραβείο παρέδωσε στον καλλιτέχνη η ίδια η καθηγήτριά του η οποία μίλησε για εκείνον με τα πιο γλυκά λόγια.

Φέτος, στη σκηνή των Mad Video Music Awards ανέβηκαν περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες: Ο Bo, o Claydee, η Courtney, η Demy, o Dj Kas, η Idra Kayne, οι Kings, οι Μελisses, o Mikolas Josef, η Naya, οι Onirama, η Shaya, o Snik, o Stan, οι Playmen, οι Τhe Players, o Θέμης Αδαμαντίδης, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Μελίνα Ασλανίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Καταχθόνιος, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τάμτα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Ελένη Φουρέιρα, οι 719.

Η λίστα των νικητών
Best male modern: Σάκης Ρουβάς
Καλύτερο ντουέτο της Χρονιάς: Έλενα Παπαρίζου-Αναστάσιος Ράμμος
Best group: Μέλισσες
Best video of the year: Μέλισσες
Best female adult: Έλενα Παπαρίζου
Best female modern: Ελένη Φουρέιρα
Best male adult: Κωνσταντίνος Αργυρός
Best newcomer: The players
Best International Song: Havana-Camila Cabello
Music Icon Special Award: Γιώργος Μαζωνάκης

The post Mad Video Music Awards 2018: Συναρπαστικό το μεγαλύτερο μουσικό πάρτυ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα