Μια πρόταση γάμου στο χείλος του γκρεμού!

Το μυστηριώδες ζευγάρι που φωτογράφησε την ώρα που ο άντρας έκανε πρόταση γάμου, ψάχνει να βρει ένας freelance φωτογράφος, με την έρευνά του να γίνεται viral, χωρίς όμως ακόμη αποτέλεσμα.Ο Μάθιου Ντίπελ κατέγραψε την μοναδική αυτή στιγμή στις 6 Οκτωβρίου στο Εθνικό πάρκο Yosemite της Καλιφόρνιας, περιμένοντας να τραβήξει φωτογραφία τον φίλο του Τζος.

Συνήθως εργάζεται σε ένα μπαρ στο Μίσιγκαν, αλλά επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού από το Σιάτλ μέχρι το Λος Άντζελες.
Το εθνικό πάρκο, με τα πελώρια βράχια και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, ήταν μια απαραίτητη

στάση για τον αυτοδίδακτο φωτογράφο.

«Ήταν στη λίστα μου εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε στο BBC. «Το Yosemite είναι ένα απίστευτο μέρος για να τραβήξει κανείς φωτογραφίες. Είχα δει πραγματικά πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Taft Point και ήθελα να το δω από κοντά».

Ο 24χρονος στάθηκε μαζί με άλλους φωτογράφους και τουρίστες, περιμένοντας τον Τζος να πάρει τη θέση του στην άκρη του βράχου, όταν τράβηξε την φωτογραφία που πλέον έχει γίνει viral.

View this post on Instagram

A truly magical moment. Idk these people but maybe we can find em!

A post shared by Matt Dippel (@gorgeouscornchip) on Oct 17, 2018 at 7:13am PDT

«Ήμουν έτοιμος για να τραβήξω την φωτογραφία του Τζος όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πλάνο μου επομένως ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Κοίταξα γύρω μου για να δω αν εμπόδιζα το έργο κάποιου άλλου φωτογράφου αλλά δεν υπήρχε κανείς δίπλα μου».

Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες και του Τζος, ο Μάθιου λέει πως άρχισε να ρωτά εκεί γύρω προκειμένου να βρει το ζευγάρι για να τους δείξει την φωτογραφία του.
ώτησε πολλούς, συμπεριλαμβανομένων και τριών ακόμη ζευγαριών που ήταν ντυμένοι κατάλληλα για να ποζάρουν στο ίδιο σημείο. Ρώτησε περίπου 20 άτομα αλλά κανένα δεν ήταν το ζευγάρι της φωτογραφίας του.

Ο Μάθιου τότε συνέχισε την έρευνά μου για την εύρεσή τους, πριν από λίγες ημέρες μέσω διαδικτύου, όταν ταξινόμησε τις φωτογραφίες μετά την επιστροφή του από το ταξίδι.

Η φωτογραφία του έχει μοιραστεί και έχει δεχθεί χιλιάδες likes από τότε, συγκεντρώνοντας πολύ περισσότερη προσοχή από όση φανταζόταν ο Μάθιου. «Ήθελα να μάθω ποιο ήταν το ζευγάρι για να τους δώσω την φωτογραφία, επειδή πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή».

Η ανταπόκριση πάντως στη φωτογραφία, δεν ήταν μόνο θετική – κάποιοι τον κατηγόρησαν πως παραποίησε την εικόνα, με ορισμένους να αναφέρονται στα ασυνήθιστα καλά ρούχα του ζευγαριού ως στοιχείο.

«Πολύ έσπευσαν να με υπερασπιστούν σε ανθρώπους που προσπαθούν να αμφισβητήσουν την γνησιότητα της φωτογραφίας. Δεν ήταν στημένη. Δεν γνωρίζω το ζευγάρι, απλά προσπαθώ να βρω ποιοι ήταν» λέει ο Μάθιου.

Twitter help, idk who these two are but I hope this finds them. I took this at Taft Point at Yosemite National Park, on October 6th, 2018. pic.twitter.com/Rdzy0QqFbY

— Matthew Dippel (@DippelMatt) October 17, 2018

«Δεν είναι η πρώτη πρόταση γάμου που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο. Μπορείτε να βρείτε κι άλλες φωτογραφίες από το Taft Point και να δείτε ακριβώς το ίδιο πράγμα» δήλωσε στο BBC.

Μια αναζήτηση στο Instagram μπορεί να επιβεβαιώσει το πόσο δημοφιλές είναι το σημείο, με μερικές γυναίκες μάλιστα να φορούν ακόμη και νυφικό.

View this post on Instagram

“I want to see the world with you”

A post shared by Rusel Pastushak photographer (@pastushok.r) on Oct 19, 2018 at 9:24pm PDT

iefimerida.gr

The post Μια πρόταση γάμου στο χείλος του γκρεμού! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα