H Hilary Duff μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα…

Η Hilary Duff διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πρόκειται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα. Η δημοφιλής ηθοποιός περιμένει κοριτσάκι μαζί με τον σύντροφό της και τραγουδιστή Matthew Koma, ενώ η ίδια έχει ακόμη έναν γιο, τον 6χρονο Luca Cruz, από τον πρώην σύζυγό της και αθλητή του χόκεϊ επί πάγου Mike Comrie.Όπως είναι

επόμενο, η περίοδος της εγκυμοσύνης έχει αρκετές δυσκολίες και η 30χρονη Hilary με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για αυτές.

«Το στήθος μου είναι μεγάλο, η κοιλιά μου επίσης. Όλο μου το σώμα μεγαλώνει. Φίλε, η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που το κάνουν να φαίνεται αβίαστο. Αυτό το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστό. Είναι τόσο αξιαγάπητο να έχεις μια ζωούλα μέσα στο σώμα σου και να ονειρεύεσαι συνέχεια τα συναρπαστικές περιπέτειες που θα έρθουν στο μέλλον. Είναι σχεδόν αδύνατο να μου χωρέσουν τα παπούτσια μου και έχω κουραστεί να ξυπνάω μέσα στη νύχτα 9 φορές για να πάω στην τουαλέτα. Κοιτάω αυτό το περίεργο σώμα στον καθρέφτη μου που δεν είναι δικό μου. Αυτή είναι μια υπενθύμιση στον εαυτό μου και σε όλες τις γυναίκες για το πόσο δυνατές και όμορφες είμαστε» έγραψε χαρακτηριστικά, δείχνοντάς μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

The post H Hilary Duff μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα