8 + 1 τρόποι για να λειτουργήσει καλύτερα η σχέση σας το 2019

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη τους παρακάτω τρόπους , αλλά ίσως για κάποιους λόγους να μη θελήσατε να τους εφαρμόσετε πια ή απλά τους αφήσατε πίσω για να τους ξαναπιάσετε αργότερα. Επειδή όμως το ‘αργότερα’ ίσως να είναι ‘πολύ αργά’, καλό θα ήταν να μη χάσετε άλλον χρόνο.Κάντε στο ταίρι σας κομπλιμέντα. Για να σας βγουν πιο εύκολα, θυμηθείτε τι ήταν εκείνο που σας γοήτευσε όταν πρωτογνωρίσατε το ταίρι σας.

Δώστε άφθονα φιλιά. Ο τρόπος που φιλιέται ένα ζευγάρι είναι διαφορετικός από τον τρόπο που φιλάει όλον τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποια φιλιά είναι αποκλειστικά και προορίζονται μόνο για το ταίρι

μας. Τι περιμένετε; Φιληθείτε, φιληθείτε, φιληθείτε.

Βγείτε ραντεβού. Όπως τον παλιό καλό καιρό. Κλείστε ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο ή άλλο χώρο διασκέδασης και πάτε χωριστά. Περιμένετε εκεί ο ένας τον άλλον, όπως κάνατε στην αρχή της γνωριμίας σας.

Κάντε μικρά δωράκια. Δε χρειάζεται να κοστίσει πολλά. Άλλο τι κοστίζει κάτι και άλλο τι αξία έχει. Ένα απρόσμενο δωράκι που δεν κοστίζει πολλά , μπορεί να έχει τεράστια αξία για το ταίρι σας.

Κάντε κάτι το οποίο ξέρετε ότι θα τον/ την κάνει χαρούμενο/η. Ένα μασάζ, μια ταινία που ποτέ δε θέλατε να δείτε εσείς, μια βόλτα σε ένα μέρος στο οποίο ήθελε πάντα να πάει κτλ. Οτιδήποτε θα ξαναζωντανέψει τη διάθεση.

Ελαφρύνετέ τον/την από κάποια δουλειά. Ίσως να έχει να κάνει πολλά πράγματα τελευταία και να μην προλαβαίνει να είναι εντάξει σε όλα του/της τα καθήκοντα. Βάλτε ένα χεράκι ή αφήστε οτιδήποτε δεν είναι επείγον να γίνει κάποια άλλη στιγμή. Οι δουλειές είναι οι μόνες που δεν τελειώνουν ποτέ. Οι σχέσεις όμως…

Δείξτε εκτίμηση. Πείτε στο ταίρι σας τους λόγους για τους οποίους θεωρείτε ότι είναι καλός/καλή σύντροφος. Σίγουρα κάτι υπάρχει αλλιώς για ποιον λόγο να είστε μαζί. Αφήστε στην άκρη όλα όσα δεν πάνε καλά στην σχέση σας και στρέψτε την προσοχή σας σε όσα πάνε καλά.

Ενισχύστε τον/την θετικά. Όταν σας αρέσει κάτι το οποίο κάνει, πείτε το. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύετε αυτήν την συμπεριφορά, και όταν κάποιος ξέρει ότι κάνει κάτι καλά, τότε θα θέλει να το κάνει πιο συχνά. Σε όλους αρέσει να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν έχει θετική απήχηση. Και σε κανέναν δεν αρέσει να του κάνουν συνεχώς παρατηρήσεις για όσα δεν κάνει. Έτσι δεν είναι;

Δοκιμάστε κάποιους από τους παραπάνω τρόπους – ειδικά τους δύο τελευταίους- και θα δείτε σιγά σιγά να μεταμορφώνεται η σχέση σας.

ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ
«Life Coach Γυναικών»
Δείτε πληροφορίες για τη Βίκυ ΕΔΩ και ΕΔΩ

Αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερους τρόπους – που δε θα είναι καθόλου κουραστικοί και δε θα απαιτούν επιπλέον χρόνο- θα τους βρείτε στο βιβλίο της Βίκυς Τσώκου: ‘Είμαστε Γυναίκες, ρε γαμώτο, και Μπορούμε Καλύτερα’ , που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

The post 8 + 1 τρόποι για να λειτουργήσει καλύτερα η σχέση σας το 2019 appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα