Ταουσιάνης: Ευγνώμονες για το γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουμε

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στην κάμερα της ομάδας λίγη ώρα μετά το «διπλό» των Χανίων επί της Athens Kallithea στο Ελ Πάσο, δείχνοντας πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ομοιογένεια.

Βέβαια πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του για το παιχνίδι, ο προπονητής των Χανίων αναφέρθηκε στο συμβάν που έλαβε χώρα χθες (05/11) στην Κοζάνη,

με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕ Χανίων Παναγιώτη Νάση να καταρρέει λόγω ανακοπής καρδιάς στην προθέρμανση του αγώνα της Κοζάνης με την ΑΕΛ:

«Αρχικά πριν αναφερθώ στο παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιες αξίες της ζωής που είναι πολύ πιο σπουδαίες από το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον φίλο τον Παναγιώτη Νάση για το συμβάν που του έτυχε χθες και θέλω να συγχαρώ τους γιατρούς και το ΕΚΑΒ, όλους όσους βρέθηκαν εκεί και έκαναν τα μέγιστα για να είναι ο Παναγιώτης καλά σήμερα. Περαστικά στον Παναγιώτη».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ταουσιάνης εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για την σημερινή τους εμφάνιση:

«Είμαστε ευγνώμονες για το γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουμε γιατί μας χαρίζουν ωραία συναισθήματα έως τώρα. Μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο με εξαιρετική ποιότητα. Δεν θέλξαμε με το ποδόσφαιρό μας, γιατί είμαστε μία ομάδα που αγαπάει να δημιουργεί και να παίζει. Ήμασταν όμως πάρα πολύ ρεαλιστές. Ένας ρεαλισμός που προκύπτει από την ομοιογένεια που έχει αυτή η ομάδα».

Για τον αγώνα και την συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: «Πιεστήκαμε από τον αντίπαλο στο κομμάτι που είχαμε μειονέκτημα, και μιλάω για τις στατικές φάσεις και γενικά στα γεμίσματα, λόγω των σωματότυπων των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα είναι μία καλή μέρα που οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, δείχνουμε ως τώρα ότι είμαστε μία καλή ομάδα, δείχνουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε αλλά είναι ακόμα η 6η αγωνιστική.

Όποια και αν είναι τα συναισθήματα μετά από αυτό το παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα. Σήμερα θα χαρούμε, αλλά από αύριο πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις προπονήσεις και πως θα συσσωρεύσουμε την ενέργειά μας για το επόμενο παιχνίδι».

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα