Στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων το αντλιοστάσιο λυμάτων στον Σταυρό (βιντεο)

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων του Σταυρού επανέρχεται για το αντλιοστάσιο λυμάτων στον Σταυρό με παρουσία και διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων. Οι κάτοικοι ως γνωστόν, εξαρχής χαρακτηρίζουν τις μελέτες της ΔΕΥΑΧ ως ακατάλληλες

Οι κάτοικοι επιμένουν ότι η χωροθέτηση του αντλιοστασίου αποτελεί υποβάθμιση του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Μάλιστα, κάτοικος που πήρε τον λόγο στο δημοτικό συμβούλιο τονίζει ότι ζητήθηκε συνάντηση με τη ΔΕΥΑΧ και τον δήμαρχο Χανίων, χωρίς

ωστόσο να γίνει αποδεκτό το αίτημα.

Δείτε τι δήλωσε στο ΔΣ η κάτοικος του Σταυρού:

Σφόδρα αντίθετη με την άποψη των κατοίκων του Σταυρού να γίνει αλλού το έργο του αντλιοστάσιου λυμάτων εμφανίστηκε κατά την τοποθέτησή της στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και δημοτική σύμβουλος Νίκη Αποστολάκη.

“Από ότι βλέπω οι κάτοικοι δε ζητούν να αλλάξει η χωροθέτηση, αλλά να μη γίνει το έργο. Ένα έργο που έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Θεωρώ ότι οι κάτοικοι ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα. Ο σύλλογος έπρεπε να ασχολείται γιατί καθυστερεί να γίνει το έργο και όχι ότι πρέπει να γίνει αλλού”, επεσήμανε η κ. Αποστολάκη.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι το έργο θα αναβαθμίσει την περιοχή, ωστόσο κατά την ομιλία της υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις των κατοίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα