Σαρρή: Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο με Ουκρανία

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Τρίτη (31/10, 17:00) την Ουκρανία στο «Γεντί Κουλέ» (ως τυπικά φιλοξενούμενη) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Women’s Nations League.

Στο παιχνίδι και στην παρουσία του κόσμου αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Βεατρίκη Σαρρή, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

Η διεθνής Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια δήλωσε: «Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ουκρανία. Στόχος μας είναι η νίκη και γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος

θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Καλούμε και πάλι τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο, γιατί στο πρώτο παιχνίδι μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν ο 12ος παίκτης, οπότε ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: «Η ομάδα μας προετοιμάστηκε με βάση όσα αποκομίσαμε από την ανάλυση του προηγούμενου παιχνιδιού. Εντοπίστηκαν θέματα που πρέπει να βελτιωθούν, κάτι που αναγνώρισαν και οι παίκτριες. Πρέπει λοιπόν να βελτιώσουμε τα στοιχεία που είδαμε ότι δεν πήγαν καλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αντίπαλος σίγουρα θα επιλέξει κάποια άλλη τακτική για να πάρει τη νίκη. Ίδιος είναι και ο δικός μας στόχος, η νίκη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δει κάποια διαφορετικά σενάρια. Είναι ένα παιχνίδι δυσκολότερο από το πρώτο και θα μας δείξει αν έχει βελτιωθεί και η νοοτροπία μας σε σύγκριση με την προηγούμενη φάση, όπου δεν είχαμε την κατάλληλη φιλοσοφία και νοοτροπία. Θέλουμε λοιπόν βελτίωση αγωνιστική, πνευματική και συνολική, γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί κι άλλο».

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα