ΠΑΕ Χανιά προς φιλάθλους: Μην πάτε στο Ηράκλειο, προστατεύστε την ομάδα μας

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στο Ηράκλειο και να μην δώσουν το “παρών” στο γήπεδο “Θ.Βαρδινογιάννης” για την αναμέτρηση με τον Γιούχτα που θα γίνει την Κυριακή (19/11, 15:00) εξέδωσε η ΠΑΕ Χανιά.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του αρμόδιου υπουργείου και κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των Χανίων για το συγκεκριμένο

παιχνίδι.

Η χανιώτικη ΠΑΕ,, μετά από αυτά, προτρέπει τους φιλάθλους να σεβαστούν την απόφαση των αρμόδιων αρχών και να προστατεύσουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργείου, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα μας με την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Για τον παραπάνω λόγο, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση των αρμόδιων αρχών, να προστατεύσουν την ομάδα μας, να μην ταξιδέψουν προς το Ηράκλειο και να μην πάνε στο γήπεδο.

Ευχόμαστε ο αγώνας με τους φίλους και συντοπίτες μας, έστω και χωρίς φιλάθλους και των δύο ομάδων, να αποτελέσει μια γιορτή του κρητικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε αυτός να είναι ο τελευταίος αγώνας, σε όλες τις κατηγορίες και διοργανώσεις, χωρίς την παρουσία φιλάθλων από όλο το νησί μας.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα