Οι 10 νικητές της Eurovision που έγραψαν ιστορία!

Μαζί τους και όσοι παίζουν Eurovision στοίχημα, αφού παραδοσιακά ο διαγωνισμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη: Την αναλυτική αξιολόγηση του N1 Casino

Τα Eurovision 2024 προγνωστικά δείχνουν πως η Μαρίνα Σάττι μπορεί να φτάσει ψηλά. Αν είστε από εκείνους που το πιστεύουν, τότε μπορείτε να βρείτε σε απόδοση 28.00 στο Pamestoixima.gr την επιλογή της νίκης της.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Foxbet.gr σας… ζεσταίνει πριν τη μεγάλη

«μάχη» στην αρένα του Μάλμε της Σουηδίας. Κάναμε την εσωτερική έρευνα, ψηφίσαμε και καταλήξαμε στα 10 τραγούδια που νίκησαν και έγραψαν ιστορία στη Eurovision.

Σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω…

ABBA – Waterloo (έτος 1974, χώρα προέλευσης Σουηδία)

Οι ABBA αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ στην ιστορία της ποπ μουσικής και βρέθηκαν στην κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο τη δεκαετία του 1970. Dancing Queen, Mamma Mia, Take a Chance on Me, είναι μερικές μόνο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ΑΒΒΑ που παραμένουν ακόμη και σήμερα ιδιαίτερα αγαπητές παρά την πάροδο 40 περίπου χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία τους. Ωστόσο, πριν από τις πασίγνωστες αυτές μελωδίες, κυκλοφόρησε το «Waterloo», το τραγούδι που έβαλε το σουηδικό συγκρότημα στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη. Γράφτηκε το 1973 και συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision την επόμενη χρονιά (1974), κατακτώντας την πρώτη θέση!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν – Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Foxbet.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα