ΜΟΒΙΑΚ: Νέος κατάλογος με προϊόντα και συσκευές πυρόσβεσης που συνδυάζουν πρακτικότητα και design

Η ΜΟΒΙΑΚ καινοτομεί διαρκώς, διευρύνοντας τη γκάμα προϊόντων της ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη επιχείρησης, αλλά ακόμα και του ίδιου μας του σπιτιού.

Ήδη κυκλοφόρησε ο ολοκαίνουργιος κατάλογος ELITE της ΜΟΒΙΑΚ, αφιερωμένος στην παρουσίαση της αποκλειστικής σειράς προϊόντων και συσκευών πυρόσβεσης ειδικού σχεδιασμού.

Η ομάδα της ΜΟΒΙΑΚ εργάστηκε ακούραστα για να επιμεληθεί μια ολόκληρη σειρά καινοτόμων λύσεων, που καλύπτουν τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Βιομηχανίας, δίνοντας έμφαση

στο μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό.

O κατάλογος περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και gadget που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο σύνθετες ανάγκες πυρασφάλειας, προσφέροντας παράλληλα ένα κομψό διακοσμητικό τόνο, στην επιχείρηση ή στο σπίτι σας.

Τα προϊόντα και τις συσκευές του καταλόγου ELITE, θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΜΟΒΙΑΚ σε όλη την Ελλάδα. Αναζητήσετε τον πλησιέστερο συνεργάτη, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο που καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα και προσεγγίζει τους 500 συνεργάτες.

Επιπλέον, στα Χανιά μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα και στο κατάστημα Pyromedical στη Μάρκου Μπότσαρη 96-98..

Μην ξεχάσετε να ακολουθείτε την ΜΟΒΙΑΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα