Μεξικό: Άγριος καβγάς πλανόδιων μουσικών και ζογκλέρ για τα φιλοδωρήματα – Του επιτέθηκαν και τους πέταξε φωτιά

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή έξω από εστιατόριο στην πόλη Μορέλια στο Μεξικό με πλανόδιους μουσικούς «μαριάτσι» να επιτίθενται σε έναν ζογκλέρ με φωτιά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καβγά που ξέσπασε για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα φιλοδωρήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας συνολικά πέντε μαριάτσι επιτέθηκαν στον ζογκλερ τον οποίο αρχικά έριξαν στο οδόστρωμα χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια, όμως, ο ζογκλέρ αντεπιτέθηκε χρησιμοποιώντας

τη φωτιά την οποία «έφτυσε» από το στόμα του με τους πλανόδιους μουσικούς να υποχωρούν.

Δείτε το βίντεο

Fiery dispute between flamethrower and mariachis in Mexico.

The flamethrower can be seen attacking the group of men with flames, after they tried to beat him to the ground.https://t.co/VPpIj3n1ai pic.twitter.com/1MRhEXM7t0

Sky News (@SkyNews) May 22, 2024

Ένας από τους μαριάτσι, μάλιστα, έπεσε στον δρόμο και άρχισε να κυλάει για να σβήσει τις φλόγες.

Μετά τη χρήση της φλόγας, ο καβγάς πήρε τέλος χωρίς να υπάρξει κάποια σύλληψη με την αστυνομία να ανακοινώνει μόνο ότι ο ζογκλέρ μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνει το Sky News οι καβγάδες και οι ενέδρες σε σημεία που φέρνουν τα περισσότερα φιλοδωρήματα είναι συχνές κυρίως ανάμεσα σε ζογκλέρ και άτομα που καθαρίζουν τα τζάμια ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιούνται και όπλα.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα