Ηράκλειο: Μαθητές βρέθηκαν σε κατάσταση λιποθυμίας στις τουαλέτες του σχολείου μετά από χρήση προϊόντων νικοτίνης

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου όταν το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από το Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, για τρεις μαθητές, 2 κορίτσια και ένα αγόρι από την ίδια τάξη, που βρέθηκαν στις τουαλέτες του σχολείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. 

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν από συμμαθητές τους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον Διευθυντή κι εκείνος με την σειρά του το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρα που έφθασαν στο σχολείο, μετέφεραν τους μαθητές στο ΠΑΓΝΗ.

Στον

χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Όπως αναφέρεται στο ertnews.gr, τα τρία παιδιά υποβάλλονται σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους. Ένας τέταρτος μαθητής που ανέφερε ζάλη, είπε στους αστυνομικούς ότι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν επιθέματα νικοτίνης, με αποτέλεσμα να ζαλιστούν. Τα στικάκια νικοτίνης πωλούνται στα φαρμακεία, είναι σαν αυτοκόλλητα και μπαίνουν στα ούλα. Ο μαθητής έχει προσαχθεί ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα