Ηράκλειο: 48χρονη είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε φρεάτιο!

Στην σύλληψη μιας 48χρονης γυναίκας που μένει στην Μεσσαρά και σε περιοχή του Δήμου Φαιστού προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Όπως αποδείχθηκε, οι άνδρες του Σώματος έχοντας στην διάθεση τους τις κατάλληλες πληροφορίες προχώρησαν στην παρακολούθηση της γυναίκας η οποία σε φρεάτιο έξω από το σπίτι της είχε κρύψει περίπου 212 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μια μαύρη σακούλα βάρους 1.279 γραμμαρίων η οποία βρισκόταν κρυμμένη σε ρίζα δέντρου.

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου προχώρησαν

στην σύλληψη της ενώ διαφεύγει αυτής, ο 36χρονος σύνεργος της που αναζητείται.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προέβησαν στη σύλληψη 48χρονης αλλοδαπής για παράβαση του Ν. 4139/13 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» σε συνδυασμό με το αρ. 45 του Π.Κ. «συναυτουργία».

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ουσιών Κ-9 «ΜΑΣΚ», στην οικία που διαμένει η προαναφερόμενη μαζί με 36χρονο αλλοδαπό στην ευρύτερη περιοχή δήμου Φαιστού Ηρακλείου. Σε φρεάτιο ακριβώς έξω από την οικία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες οχτώ (08) ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους διακοσίων δώδεκα (212) γραμμαρίων καθώς και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά. Επιπλέον βρέθηκε μία (01) μαύρη σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1.279,6 γρ. επιμελώς κρυμμένη στη ρίζα δέντρου ακριβώς απέναντι της οικίας, ενώ εντός αυτής εντοπίσθηκαν δύο (02) σκεύη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης μη δυνάμενα να ζυγιστούν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ενώ αναζητείται ο 36χρονος στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, 48χρονη,irakleio, 48chroni