Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου (φωτο – βίντεο)

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (8/12) ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο – «Γέμισε» μελωδίες και πλημμύρισε κόσμο το κέντρο της πόλης, από τα Λιοντάρια μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (8/12) στην πόλη του Ηρακλείου με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Bασίλη Λαμπρινό να μετρά αντίστροφα για τελευταία φορά καλώντας μάλιστα και τον Αλέξη Καλοκαιρινό να πει

τις δικές του ευχές.

«Θα είμαστε εδώ σε μερικές μέρες», είπε ο κ. Λαμπρινός «να μετρήσουμε ξανά για τελευταία φορά στην αλλαγή του χρόνου και του χρόνου θα είστε με τον Αλέξη. Ίσως είμαι και εγώ κάπου εδώ να παρακολουθώ», τόνισε ο δήμαρχος συγκινημένος.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά του συνεργάτες του ανάμεσα τους και την Ειρήνη Παπαδάκη Καλλίδη, λέγοντας ότι «ήταν υπεύθυνη όλα αυτά τα χρόνια για το κάστρο και μάλλον θα συνεχίσει».

Γύρισε η κλεψύδρα της επίσημης έναρξης της εορταστικής περιόδου για το Ηράκλειο. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα, με πολλή μουσική και χορό και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

neakriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα