Φέτος η “αγάπη” θα βρίσκεται στο Oniros Lounge Restο! Ρομαντικό δείπνο με μενού για τον Άγιο Βαλεντίνο και ζωντανή μουσική

Τίποτα δεν αποτελεί μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης από ένα menu σχεδιασμένο ειδικά γι’ αυτή την ημέρα με την υπογραφή του chef Νίκου Καραθάνου και με τις μουσικές επιλογές του Σταύρου Λαμπρόπουλου.

Η αρχή γίνεται με μια υπέροχη σούπα κολοκύθα, με μέλι, κανέλα και σαντιγύ ροζ πιπεριού, για να πάρει σειρά το ορεκτικό που περιλαμβάνει ταρτάρ τόνου με βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους, καρπάτσιο από σιγοψημένο πατζάρι, γιαούρτι wassabi και τσιπς ρυζιού.

Προχωρώντας προς το κυρίως,

το μενού περιλαμβάνει σολομό φιδέ σε αρώματα Ασίας, πέστο πελτέ ντομάτας και σάλτσα μάραθου lemongrass, για να απογειωθούν οι γεύσεις με ένα λαχταριστό rib eye, συνοδευόμενο με ζυμαρικά καλαμαράτα, γεμιστά με κρέμα μανιταριών, σάλτσα πατάτα τρούφα και μπισκότο πορτσίνι.

Και το ιδανικό κλείσιμο για την συγκεκριμένη βραδιά, το επιδόρπιο, ένα μιλφέιγ από τραγανή βάση σοκολάτας, μους λευκής και μαύρης σοκολάτας και μαρμελάδα από φρούτα του δάσους, δυόσμο και βασιλικό.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε στο Oniros Lounge Resto, στην πλατεία της Σούδας, μπροστά από το λιμάνι, στις 14 Φεβρουαρίου, σε μία τέλεια ευκαιρία να κακομάθετε το άλλο σας μισό…

Ώρα έναρξης μουσικής: 21:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2821 601048

ONIROS Lounge Resto
Πλατεία Σούδας, Χανιά

Keywords
Τυχαία Θέματα