Ένας 36χρονος πίσω από σωρεία κλοπών στο Ηράκλειο – Και για την απόπειρα ληστείας σε μινι μαρκετ

Τέλος στην δράση ενός 36χρονου Έλληνα ο οποίος είχε αναστατώσει πολλούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ηράκλειο έδωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Τετάρτης 21/2 άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού σε βάρος της ιδιοκτήτριας επιχείρησης στο Ηράκλειο, αποπειράθηκε

να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος χωρίς αποτέλεσμα, και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πρόκειται για την απόπειρα ληστείας την οποία αντιμετώπισε με σθένος η μητέρα του ιδιοκτήτη, τρέποντας σε φυγή τον επίδοξο ληστή.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 36χρονος διέπραξε την παραπάνω απόπειρα ληστείας ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι από την 13/02/2024 διέπραξε επιπλέον, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα και συγκεκριμένα αφαίρεσε δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα, χρηματικό ποσό συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ηχοσύστημα, εργαλεία και τρόφιμα.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν κλαπέν κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και μία από τις αφαιρεθείσες μοτοσυκλέτες, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Ο 36χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου

Keywords
Τυχαία Θέματα
36χρονος, Ηράκλειο,36chronos, irakleio