Χανιά: Σε 115 ΠΜ και 1η ΜΑΛ ο Νίκος Δένδιας

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στα Χανιά την Παρασκευή 23/2 καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης και την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Η επίσκεψη του κ. Δένδια θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί με την άφιξή του στην 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι Χανίων και θα ακολουθήσει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της 1ης ΜΑΛ στον Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχική πρόθεση του υπουργού ήταν να επισκεφθεί και τον Ναύσταθμο

Κρήτης κάτι που δεν αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και είναι πιθανό να σχετίζεται με την καθυστέρηση του απόπλου της φρεγάτας «Ύδρα» από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας με προορισμό τον Ναύσταθμο Κρήτης – όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr – ως ενδιάμεσο σταθμό για την Ερυθρά θάλασσα όπου η φρεγάτα θα συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Aspides».

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr παρουσιάστηκε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα στην φρεγάτα και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να αποπλεύσει την περασμένη Τρίτη και πήρε αναβολή έως την Παρασκευή 23/2, (ημέρα επίσκεψης του κ. Δένδια στα Χανιά) τελικά το προσωπικό ενημερώθηκε ότι η φρεγάτα θα αποπλεύσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής της μηχανής του πλοίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Δένδιας το Σάββατο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο καθώς θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Ρεθύμνου της ΝΔ.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ρεθύμνης της Νέας Δημοκρατίας καλεί τα στελέχη, τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους φίλους της παράταξης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που θα γίνει το Σάββατο 24.2.2024 και ώρα 20.00 στο κέντρο “ΑΑ” στους Αρμένους Ρεθύμνης, στην οποία θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Αθηνών Νικόλαος Δένδιας και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνης Γιάννης Κεφαλογιάννης».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, 115 ΠΜ, 1η ΜΑΛ, Νίκος Δένδιας,chania, 115 pm, 1i mal, nikos dendias