Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή η συζήτηση για την παραίτηση μέλους του ΔΣ

Στο προηγούμενο συμβούλιο που είχε διεξαχθεί πριν δυο μέρες συζητήθηκε η παραίτηση ενός μέλος του ΔΣ για προσωπικούς λόγους. Το προεδρείο ζήτησε την σύγκληση νέέου ΔΣ, όπως προβλέπεται, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα της παραίτησης του μέλους.

Ωστόσο βάσει του καταστατικού η νέα συνεδρίαση θα έπρεπε να γίνει από 3 τουλάχιστον μέλη του ΔΣ του συλλόγου ή από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συλλόγου και να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών. Τη διεξαγωγή νέας συνεδρίασης ζήτησαν τέσσερα μέλη του ΔΣ και έτσι η νέα

συνεδρίαση προγραμματίστηκε για σήμερα. Επιπλέον, βάσει του καταστατικού αντικαταστάτης του μέλους που παραιτήθηκε θα πρέπει να αναδειχθεί ο επόμενος σε σειρά από την παράταξη που προέρχεται το μέλος που παραιτήθηκε. Ωστόσο η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του ΔΣ.

Μέλη των δυο παρατάξεων της αντιπολίτευσης του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη της σημερινής βραδιάς και τόνισαν ότι η παραίτηση βάση καταστατικού θα πρέπει να γίνει δεκτή αφού την ζητάει το μέλος. Η συνεδρίαση τελικά ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, Μετατέθηκε, Παρασκευή,eborikos syllogos chanion, metatethike, paraskevi