Χανιά: Δύο αυτοκίνητα πηγαίνουν ανάποδα στο δρόμο, έξω από την Αγορά! (βιντεο)

Με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο των Χανίων το πρωί της Δευτέρας 24/10.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο βγαίνοντας από την Περίδου για να συνεχίσει στη Σοφοκλή Βενιζέλου… μπέρδεψε τις πλευρές, καταλήγοντας στο αντίθετο ρεύμα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Χανίων.

Το παράδοξο είναι ότι ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε το λάθος του και προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του, ωστόσο η κίνηση των αυτοκινήτων που έρχονταν κατά πάνω του αλλά και οι κόρνες των οδηγών, του έδωσαν να καταλάβει

τη γκάφα του.

Μέχρι να γίνει αυτό, ωστόσο, ακόμη ένα αυτοκίνητο είχε ακολουθήσει την ίδια διαδρομή, μπαίνοντας και εκείνο στο αντίθετο ρεύμα και προκαλώντας εκ νέου συνωστισμό.

Οι κόρνες ξεκίνησαν ξανά και ο δεύτερος οδηγός, ακολουθώντας τις κινήσεις του πρώτου, πραγματοποίησε αναστροφή πάνω στη Σοφοκλέους Βενιζέλου!

Δείτε το βίντεο με τον πρώτο οδηγό, στο ασημί αυτοκίνητο, να κάνει αναστροφή, τη στιγμή που ο δεύτερος εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα