Χανιά: Δώδεκα όμορφα, νεόδμητα ακίνητα στην Χαλέπα, προς πώληση

Η Χαλέπα είναι μια ιστορική συνοικία των Χανίων, στην Κρήτη, με πλούσιο παρελθόν και ξεχωριστή αρχιτεκτονική. Είναι γνωστή για τα πολυτελή αρχοντικά της, τα οποία αντανακλούν την ευημερία της περιοχής κατά τον 19ο αιώνα. Στη Χαλέπα, συχνά αναφέρεται ως το κομμάτι της πόλης όπου έζησαν και εργάστηκαν πολλοί σημαντικοί πολιτικοί και πολιτιστικοί πρωτοπόροι της Ελλάδας.

Στην περιοχή βρίσκεται το παλιό προξενείο της Γαλλίας,

καθώς και το σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου, ενός από τους πιο διάσημους πολιτικούς της Ελλάδας. Αυτά τα κτίρια και πολλά άλλα στην περιοχή είναι υπέροχα παραδείγματα της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, προσδίδοντας μια αίσθηση ιστορίας και κομψότητας στη συνοικία.

Σήμερα, η συνοικία προσφέρει μια μοναδική μίξη ιστορικής σημασίας και φυσικής ομορφιάς, με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και την πόλη των Χανίων.

Επιπλέον, η Χαλέπα διαθέτει πλήθος cafe και ταβερνών όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τοπική κουζίνα και να γνωρίσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.

Σε μία ήσυχη γειτονιά αυτής της πανέμορφης συνοικίας, η Ktimatoemporiki εξασφάλισε 12 νεόδμητα διαμερίσματα τα οποία προσφέρουν την ευκαιρία να κατοικήσετε σε μια ιστορική συνοικία των Χανίων, έχοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση προς το κέντρο των Χανίων και την θάλασσα.

Το διαμέρισμα των 108.10τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 108.10τ.μ. βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια, ενώ διαθέτει και ιδιωτική πισίνα. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Η μεζονέτα των 127.84τ.μ.

Αυτή η νεόδμητη μεζονέτα των 127.84τ.μ. βρίσκεται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια, ενώ διαθέτει και ιδιωτική πισίνα. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Η μεζονέτα των 124.04τ.μ.

Αυτή η νεόδμητη μεζονέτα των 124.04τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Η μεζονέτα των 121.80τ.μ.

Αυτή η νεόδμητη μεζονέτα των 121.80τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα των 55.14τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 55.14τ.μ. βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, και 1 μπάνιο. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα των 90.57τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 90.57.μ. βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 1 μπάνιο. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα των 89.52τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 90.57.μ. βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα των 51.49τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 51.49.μ. βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, και 1 μπάνιο. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Η μεζονέτα των 128.79τ.μ.

Αυτή η νεόδμητη μεζονέτα των 128.79τ.μ. βρίσκεται στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα των 42.30τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 42.30.μ. βρίσκεται στον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, και 1 μπάνιο. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το διαμέρισμα 95.21τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 95.21.μ. βρίσκεται στον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Το ρετιρέ των 128,24τ.μ.

Αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα των 108.10τ.μ. βρίσκεται στον τέταρτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, και 2 μπάνια, ενώ διαθέτει και ιδιωτική πισίνα. Διαθέτει τεχνολογία Smart Home και 1 δική του θέση πάρκινγκ.

Ktimatoemporiki Real Estate Greece

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Ktimatoemporiki διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Η Ktimatoemporiki, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 9.500 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών νησιών, ξενοδοχείων, και πολυτελών βιλών, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα