Οι 3 ντροπιαστικές στιγμές της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν κα ο νεο-ραγιαδισμός μας! Θέμης Τζήμας

Οι ντροπιαστικές για την Ελλάδα στιγμές των δηλώσεων Μητσοτάκη-Ερντογάν…Τις περιγράφει ο κ. Θέμης Τζήμας δικηγόρος, διδάκτορας δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης του ΑΠΘ και μεταδιδακτορικός ερευνητής. Δύσκολο να αμφισβητηθούν:

•Στιγμή πρώτη, όταν το Κυπριακό μετατρέπεται με δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού ως μία…διαφωνία που έχουμε με την Τουρκία

•Στιγμή δεύτερη η κατηγορία Ερντογάν ότι εκπαιδεύαμε τρομοκράτες στο Λαύριο!!!

Η δήλωση έμεινε αναπάντητη και περιττό να υπενθυμίσουμε ότι ο Ερντογάν αναφερόταν σε Κούρδους που έτσι κι αλλιώς η σημερινή κυβέρνηση έδιωξε κακήν κακώς από το Λαύριο!

•Στιγμή τρίτη η «απολογία» Μητσοτάκη ότι η Ελλάδα τηρεί τη νομιμότητα στη Θράκη ,ειδικά στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας την οποία ο Ερντογάν αποκάλεσε τουρκική.

Ο κ.Τζήμας αναλύει όσα ειπώθηκαν και όσα γράφτηκαν στην «Διακήρυξη των Αθηνών» και μιλά για τον «νεο-ραγιαδισμό» που μας έχουν επιβάλλει από το 1996 και μετά. Κατακεραυνώνει την κυβερνητική πολιτική αλλά και την σιωπή της αντιπολίτευσης. Εξηγεί γιατί  ο κ.Μητσοτάκης ασκεί αυτή την άκρως επικίνδυνη εξωτερική πολιτική και γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ουσιαστικά κοιτούν αλλού.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Οι 3 ντροπιαστικές στιγμές της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν κα ο νεο-ραγιαδισμός μας! Θέμης Τζήμας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκη-Ερντογάν, -ραγιαδισμός, Θέμης Τζήμας,mitsotaki-erntogan, -ragiadismos, themis tzimas