Hράκλειο: Συνελήφθη ένας 24χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρή κοπέλα στην παραλιακή λεωφόρο

Στη σύλληψη ενός 24χρονου άντρα με καταγωγή από την Αλβανία προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του τμήματος ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα νωρίτερα.

Συγκεκριμένα το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 χθες το απόγευμα στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου όταν μια νεαρή κοπέλα, 22 ετών, διέσχιζε μια διάβαση πεζών με τον 24χρονο

οδηγό να παραβιάζει σήμα «Stop» που βρισκόταν στο σημείο, τραυματίζοντας την.

Στην συνέχεια ο 24χρονος εγκατάλειψε το σημείο του ατυχήματος αφήνοντας τραυματισμένη την νεαρή κοπέλα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησαν έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Περίπου 1,5 ώρα μετά αστυνομικοί του τμήματος ΒΟΑΚ εντόπισαν τον 24χρονο να κινείτε επί του ΒΟΑΚ και προχώρησαν στην σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος είχε ξένες πινακίδες.

Σε βάρος του εν λόγω συλληδθέντα σχηματίστηκε δικογραφίας για επικίνδυνη οδήγηση και για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα