Bόλος: Μια ευχάριστα ανατρεπτική ταξιδιωτική πρόταση με απευθείας πτήση από Ηράκλειο

Και αυτό γιατί, εκτός από την εντυπωσιακή πραγματικά παρουσίαση από την αρμόδια αντιδήμαρχο τουρισμου κα Μελπωμένη – Μενη Λαζάρου, το θερμό χειροκρότημα απέσπασε και ο κ. Παπαμακάριος για την αναλυτική παρουσίαση με τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή συνδυάζοντας απόλυτα Βουνό (Πήλιο) και Θάλασσα,ήλιο και χιόνι τους χειμερινούς μήνες.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επεφύλαξαν θερμή υποδοχή όπως και τα τουριστικά γραφεία και φυσικά εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της Κρήτης που έδωσαν το παρών.

“Γέφυρα”

η σύνδεση που προσφέρει η αεροπορική εταιρία SKY EXPRESS με απευθείας πτήση ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΒΟΛΟ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ κατά τους θερινούς μήνες,με σοβαρή πιθανότητα επέκτασης του προγράμματος και για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

Τα δρομολόγια μάλιστα είναι τέτοια ώστε να συνδιάζουν την κάλυψη ακόμα και επαγγελματικών ταξιδιών ή συνδυασμό ολιγοήμερων και πολυήμερων ταξιδιωτικών επιλογών.

Άλλωστε αυτό που με σαφήνεια παρουσίασαν και περιέγραψαν οι “φιλοξενούμενοι μας” ήταν τόσο πολυποίκιλα εντυπωσιακό που ήδη κάποιοι όπως όμολόγησαν μετα το πέρα της εξαιρετικά καλά οργανωμένης εκδήλωσης…ετοιμάζουν βαλίτσες.

Δεν είναι μόνο η εμπειρία που η φύση προσφέρει στην περιοχή της Μαγνησίας και του Παγασητικού κόλπου ή ακόμα και τις Σποράδες αλλά και το πανέμορφο Πήλιο ώστε να απολαύσει κάποιος που θα επιλέξει αυτή την ταξιδιωτική πρόταση όσο και η τοπική γαστρονομία και βεβαίως η ευκαιρία για ένα ακόμα τσίπουρο!

Σε δηλώσεις τους όλοι όσοι παρουσίασαν το πρόγραμμα Βόλος -Πήλιο χτες στο Ηράκλειο, τόνισαν ότι “ο τόπος είναι έτοιμος καθ όλα να προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κάθε ηλικιακό target group αλλά και κάθε απαιτητικός ταξιδιώτης που μπορεί να αναζητήσει βόλτα με τον μουτζούρη (το ιστορικό τρενάκι),το ιστιοπλοϊκό ή οι βόλτες στον αστικό ιστό της πόλης και της μοναδικής ομορφιάς που προσφέρει απλόχερα η φύση εντός ολίγων λεπτών και χιλιομέτρων.

Κώστας Συλιγάρδος

Keywords
Τυχαία Θέματα