Χανιά – Εξαφάνιση 89χρονου: Μαρτυρίες αναφέρουν πως τον είδαν στην Ανώπολη Σφακίων !

Μεγαλώνει η αγωνία για τους οικείους του 89χρονου Χανιώτη Μανώλη Κουτζόγλου ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 23/5 όταν έφυγε από το σπίτι του στην συνοικία της Νέας Χώρας για την καθιερωμένη βόλτα του σε καφέ της περιοχής.

Οι τελευταίες πληροφορίες στους οικείους του αναφέρουν ότι εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης στην Ανώπολη Σφακίων κοντά στον φούρνο του χωριού.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο το πώς μετέβη από την συνοικία της Νέας Χώρας στο ορεινό χωριό των Σφακίων, την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Δήμος Σφακίων ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας

τα εξής:

  «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Εμμανουήλ Κουτζόγλου, 89 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στα Χανιά, το πρωί της 23/05/2024, όταν βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα σε καφέ της περιοχής και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Έχει λευκά μαλλιά με μετωπική φαλάκρα και καστανά μάτια, ύψος 1,68 μ. και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε μπλούζα τύπου πόλο, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα. Φοράει γυαλιά οράσεως.

 Χθες κάτοικοι της Ανώπολης τον είδα στο χωριό. Παρακαλούμε αν τον δείτε να ειδοποιήσετε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην φωτογραφία (1065) ή να τηλεφωνήσετε στο 100.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά – Εξαφάνιση 89χρονου, Μαρτυρίες, Ανώπολη Σφακίων,chania – exafanisi 89chronou, martyries, anopoli sfakion