Συμπόρευση ΣΟΛΠ και ΕΛΟΝΙΦΗ



ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ.Ο.Λ.Π - Ε.Λ.Ο.Ν.Ι.Φ.Η.

22/10/2018

Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Στο παρών κοινό δελτίο τύπου των δύο Συλλόγων του Σ.Ο.Λ.Π και της Ε.Λ.Ο.Ν.Ι.Φ.Η, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την "ιστορικής σημασίας συμφωνία" συμπόρευσης των Συλλόγων μας με τον πρώτο σε αριθμό μελών Σύλλογο Λογιστών - Φοροτεχνικών της χώρας την Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Μετά από μια προσπάθεια ετών για την ενότητα του κλάδου, το όνειρο του Συναδέλφου μας Νίκου Αυλωνίτη γίνεται πραγματικότητα.

Αφήνουμε πίσω οποιεσδήποτε "διαφωνίες" μας χώριζαν

τόσα χρόνια και με γνώμονα την ενότητα και την συμμαχία, πήραμε μια απόφαση, η οποία μόνο καλό στον κλάδο μας μπορεί να κάνει.

Και αναρωτιόμαστε πραγματικά, εδώ και πολλά χρόνια γιατί γίναμε έτσι συνάδελφοι; Γιατί υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα στον κλάδο μας; Που είναι η ενότητά μας; Τα ίδια προβλήματα δεν μας απασχολούν; Τις ίδιες ανησυχίες δεν έχουμε; Το ίδιο άγχος δεν τρώει το κορμί μας σαν σαράκι; Δεν είμαστε όλοι έρμαια στα χέρια των εκάστοτε υπηρεσιακών παραγόντων; Την ίδια ψυχική και ηθική καταρράκωση δεν-υφιστάμεθα;

Γιατί οι καρέκλες να αποτελούν μονίμως το σημείο τριβής ανάμεσά μας; Αυτό είναι το ζητούμενο ή η κατοχύρωση του επαγγέλματός μας και η διαρκής αναβάθμιση της επιστημονικότητάς μας και του ρόλου μας στην οικονομία του τόπου; Γιατί αναλωνόμαστε σε ανούσιες κόντρες, και διαξιφισμούς; Αν μας ενοχλούν όσοι ηγούνται, γιατί δεν βάζουμε άλλους πιο δραστήριους; Μήπως μας αρέσει μόνο να ασκούμε κριτική και να μένουμε αμέτοχοι συνεχίζοντας τη δουλειά μας που σε λίγο δεν θα υπάρχει;

Μοναδικός σκοπός η αναγνώριση της αξιοπρέπειάς μας, η κατοχύρωση του επαγγέλματός μας και η πραγματική ένωση του κλάδου υπό την σκέπη του μεγαλύτερου Συλλόγου της Αττικής αλλά και ολόκληρης της χώρας. Υπόσχεσή μας μόνο μια να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το επάγγελμά μας, για την σωτηρία του, καθώς επίσης να γίνουμε μια δυνατή γροθιά στο στομάχι των Υπουργείων, ώστε να καταλάβουν ότι πρέπει να σταματήσουν να αποφασίζουν χωρίς εμάς, για εμάς.

Μόνο αν είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ μπορούμε να αποτρέψουμε τα όσα αντιμετωπίζει ο κλάδος, να αφήσουμε πίσω κόμματα και χρώματα και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την δουλειά μας, την μικρομεσαία επιχείρηση, για τα παιδιά μας.

Η καταστροφή των Λογιστικών μας γραφείων δεν είναι μακριά και οι Ελεγκτικές-Λογιστικές εταιρείες είναι έτοιμες να μας κατασπαράξουν αν μας βρούνε κατακερματισμένους σε μικρά κομμάτια, συνεπώς μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιδράσουμε.

Με εφαλτήριο την συμπόρευση, οι υπογράφοντες το παρών Πρόεδροι των Συλλόγων μας θα είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α ως απλοί στρατιώτες με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ, και καλούν όλα τα μέλη των Συλλόγων μας να σηκωθούν επιτέλους από τις πολυθρόνες τους, και να έρθουν να ψηφίσουν, γιατί με την στήριξη όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους να πάρουν για λίγο τα δάκτυλά τους από τα πληκτρολόγια, να ξυπνήσουν από το λήθαργο, να διαθέσουν μία ώρα από την ζωή τους και να έρθουν να ψηφίσουν από 29 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί μας ώστε να πάρουμε δύναμη από την δύναμης σας, και να γίνετε ψηφοφόροι υποστηρικτές μιας ΙΔΕΑΣ που επιτέλους θα καταξιώσει το γίγνεσθαι του λογιστικού κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ο.Λ.Π
Ο Πρόεδρος
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Λ.Ο.Ν.Ι.Φ.Η
Ο Πρόεδρος
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα