Σχετικά με τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) του κόμβου



Η ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN στην προσπάθειά της να προσφέρει διαρκώς νέες και συνάμα καινοτόμες υπηρεσίες ξεκίνησε πρώτη, από τις αρχές του έτους 2014 τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θεματολογία που άπτεται του επαγγέλματός μας, δίνοντας έτσι στους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων από την άνεση του γραφείου τους, χωρίς δηλαδή τη φυσική τους παρουσία.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα από το ξεκίνημα των διαδικτυακών σεμιναρίων, η επιστημονική ομάδα
που απαρτίζεται από μάχιμους λογιστές-φοροτεχνικούς (και όχι «αλεξιπτωτιστές» του χώρου) και οι συνεργάτες τεχνικοί του κόμβου εξελίσσουν την πρωτοποριακή πλατφόρμα διεξαγωγής των webinars έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα, ο κόμβος, βάζοντας ψηλά τον πήχη της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών συνεργάζεται με τους καλύτερους και εγκυρότερους εισηγητές που είναι πάντα πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την επαγγελματική κονίστρα. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια (δείτε σχετική ανακοίνωση) ξεκίνησε η αποκλειστική συνεργασία με το εγκυρότερο περιοδικό της χώρας «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» που ειδικεύεται στην ανάλυση και ερμηνεία των διατάξεων της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας εδώ και εβδομήντα τέσσερα συναπτά έτη.

Στο σημείο αυτό κρίνουμε απαραίτητο να τονίσουμε πως ο κόμβος διοργανώνει τα σεμινάριά του αποκλειστικά στη δική του πλατφόρμα και ουδεμία σχέση έχει με άλλες εταιρείες διεξαγωγής διαδικτυακών σεμιναρίων που, στην πορεία του χρόνου, μιμούμενες τις προσπάθειες των ανθρώπων του κόμβου προέβησαν σε παροχή παραπλήσιων υπηρεσιών.

Ο κόμβος δεν σχετίζεται, ούτε συνεργάζεται με άλλες εταιρείες διεξαγωγής διαδικτυακών σεμιναρίων,
οπότε οι συνδρομητές μας πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Η επιστημονική ομάδα κατανοώντας τις αγωνίες όλων των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, την ανάγκη τους για συνεχή και έγκαιρη ενημέρωση, προχώρησε στην αλλαγή εκ βάθρων της θεματολογίας των σεμιναρίων καθώς και της παρουσίασής τους, με στόχο αφενός μεν, την κάλυψη περισσότερων θεμάτων και τον εμπλουτισμό τους με νέες ενότητες, αφετέρου δε, τη στοχευμένη παρουσίαση της ύλης στη βέλτιστη χρονική διάρκεια του σεμιναρίου. Μικρότερα σε διάρκεια σεμινάρια, πιο εξειδικευμένα, με έντονο το στοιχείο του πλουραλισμού τόσο από πλευράς εισηγητών όσο και θεματολογίας και περισσότερα στον αριθμό σε ετήσια βάση. Αυτοί είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθούν την τρέχουσα σεζόν τα διαδικτυακά μας σεμινάρια.

Τα επιτυχημένα webinars φέρουν πάντα τη σφραγίδα του TAXHEAVEN

Η υπηρεσία «Taxheaven Webinars» προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 150,00€ πλέον Φ.Π.Α. (φέτος θα διοργανωθούν περίπου 40 σεμινάρια).

Ειδικά για όσους είναι εγγεγραμμένοι στις Συνδρομητικές Υπηρεσίες του Κόμβου (Αρχείο νόμων και αποφάσεων, προσωπική βιβλιοθήκη, αρθρογραφία, κ.λπ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 100,00€ πλέον ΦΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή παρακολούθησης κάθε μεμονωμένου σεμιναρίου εξακολουθεί να ανέρχεται στα 35,00€, για όσους δεν επιθυμούν να αποκτήσουν τη συνδρομητική υπηρεσία των webinars
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη των προσπαθειών μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα