Λογιστικός και Φορολογικός Καζαμίας 2020



Λογιστικός και Φορολογικός Καζαμίας 2020

[ Τους «μονούς» μήνες επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Μιχελινάκης και τους «ζυγούς» ο Κώστας Νιφορόπουλος ].

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Μετά την εκ νέου αποτυχία έναρξης λειτουργίας της πλατφόρμας my data την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, στελέχη της ΑΑΔΕ δήλωσαν πως «με τη βοήθεια του Θεού τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και η πλατφόρμα θα τεθεί σε λειτουργία εν ευθέτω χρόνο». Μετά την επίκληση του Θείου για τη λειτουργία της πλατφόρμας,
πολλοί εισηγούνται τη μετονομασία της σε my God.

Για την ψυχαγωγία των φορολογουμένων και των λογιστών τους, μέχρι την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας, η ΑΑΔΕ αποφάσισε την άμεση λειτουργία νέων πλατφορμών όπως my dates, my my my όπου εντυπωσιάζει η εισαγωγή των στίχων («Shine on, diamond/ Don't make me wait another day»), my heart will go on, my little pony κλπ.

Λαϊκή Σοφία
Πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο γάτος.
Ο λύκος με μηνύματα ποτέ αρνί δεν τρώγει.
Σαράντα τ’ άλογο κι εξήντα το σαμάρι.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

«Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων». Αφού γίνονται οι απαραίτητες τακτοποιήσεις ( ένθεν - κακείθεν ), τίθεται σε λειτουργία ξανά και αυτή η «Πλατφόρμα» με τις εξής «καινοτομίες» :
α) Ζητείται και σχετική φωτογραφία του δικαιούχου και
β) Προστίθεται και δυνατότητας επιλογής ως ιδιότητα και αυτή του «Αυτοφοράκια » . Η Κυβέρνηση διαψεύδει, δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, ότι η φωτογραφία ήταν απαίτηση των «Γραφείων Συνοικεσίων / Γνωριμιών», για τους γνωστούς λόγους . Οι περισσότεροι Ιεροί Ναοί δηλώνουν (στις παρατηρήσεις, αφού δεν υπάρχει σχετική επιλογή) ως «Πραγματικό Δικαιούχο» τον Θεό.

Τρεις «Εισηγητές Σεμιναρίων», ομολόγησαν αυτοβούλως, ότι έχουν «επηρεάσει» , Κυβερνητικούς παράγοντες ( των 9 τουλάχιστον τελευταίων Κυβερνήσεων ) με σκοπό αυτοί να προβαίνουν σε συχνές αλλαγές των νόμων και άρα οι Εισηγητές να αποκομίζουν οφέλη από την ανάγκη διεξαγωγής σεμιναρίων. Μετά το γεγονός αυτό δικαιώνονται απολύτως οι «Ξερόλες » του Διαδικτύου.

Λαϊκή Σοφία
Κι αν στόλισες το γάιδαρο, γι’ άλογο δεν περνιέται!
Όταν ψοφήσουν τ’ άλογα, τιμή έχουν τα γαϊδούρια!
Μαντζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Νέα τεχνική ελέγχου εισηγούνται υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπ. Οικ. και της ΑΑΔΕ. Αξιολογώντας τα δεδομένα τελευταίων ελέγχων όπου το σύνολο των καταθέσεων των φορολογουμένων ο έλεγχος το θεωρεί αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να προσφεύγουν στη ΔΕΔ και να δικαιώνονται, πρότειναν τη νομοθετική κατοχύρωση της ως άνω πρακτικής ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του δημοσίου.
Επίσης μελετάται μία ακόμα τεχνική σύμφωνα με την οποία οι φορολογούμενοι θα υποχρεούνται να κάνουν ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις για πίεση, σάκχαρο, χοληστερίνη κλπ. Τα αποτελέσματα θα καταχωρούνται από τα διαγνωστικά κέντρα, αλλά και από τους φορολογούμενους σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Θα δημιουργούνται δηλαδή αντικριζόμενα δεδομένα και σε περίπτωση ασυμφωνίας θα επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις. Σε περίπτωση συμφωνίας με χρήση ειδικών αλγόριθμων, θα αξιολογούνται τα δεδομένα και τυχόν υψηλές τιμές θα θεωρούνται τεκμήριο αδικαιολόγητης προσαύξησης περιουσίας και θα υπολογίζεται ο σχετικός φόρος. Η πλατφόρμα θα ονομάζεται my dima (my DIgital Medical Application).

Λαϊκή Σοφία
Αντί να βογκάει ο γάιδαρος βογκάει ο καβαλάρης.
Τον γάιδαρο δεν τον ρωτούν όταν τον σαμαρώνουν.
Πάνω που έμαθε ο γάιδαρος να μην τρώει, ψόφησε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

«Νωπά και Ευαλλοίωτα» : Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα, με πολύ περισσότερες δυνατότητες και απαιτήσεις. Πλούσια δώρα, σε όσους έχουν «επιτυχημένες» καταχωρήσεις. Εκτός των στοιχείων που ζητούσε η προηγούμενη έκδοση της πλατφόρμας, ζητούνται επιπλέον : fax, telex, αριθμός δελτίου αποστολής και ΑΣΜ ( Ασημί = Αριθμός Στρατιωτικού Μητρώου ) εφόσον φυσικά πρόκειται για άντρες. Οι «καινοτομίες », που την κάνουν την πιο ενδιαφέρουσα έως τώρα πλατφόρμα είναι ότι :
α) Συνδέεται με την λήψη των Αγροτικών Επιχορηγήσεων και
β) Είναι παράνομες οι εξοφλήσεις των τιμολογίων, εφόσον δεν έχουν καταχωρηθεί εντός 10 ημερών από την έκδοσή τους στην πλατφόρμα.
Ασφαλιστικές εισφορές : «Νέα αρχιτεκτονική» υπολογισμού για τους αδήλωτους εργαζομένους. Αφορά περιπτώσεις, που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να ασφαλιστούν λόγω λήψης « κοινωνικού μερίσματος » ή έλλειψης άδειας εργασίας ( παράνομοι μετανάστες ). Δίνεται η δυνατότητα να ασφαλίζονται με «τεκμαρτή κλάση», και στα στοιχεία του εργαζόμενου να αναφέρεται «Αδήλωτος Εργαζόμενος». Σε περίπτωση ελέγχου, δεν θα επιβάλλονται πρόστιμα , εφόσον οι συλληφθέντες «Αδήλωτοι » δεν ξεπερνούν τους « Αδήλωτους », που έχουν συμπεριληφθεί στις Μισθοδοτικές Καταστάσεις της Επιχείρησης . «Λύσαμε έτσι το χρόνιο πρόβλημα των εργατών γης» , είπαν οι αρμόδιοι παράγοντες.

Λαϊκή Σοφία
Αυτός που ‘χασε το χοίρο του, όλο μουγκριές ακούει.
Προτού σκάσουν τα αυγά, άρχισε να μετράει τα πουλιά.
Σε όλα υπάρχει νόμος, στα μάτια όχι όμως.

ΜΑΙΟΣ

Η ΤτΕ ανακοίνωσε ότι οι λογιστές όλων των επιχειρήσεων της χώρας που συνέτασσαν ισολογισμό, υποχρεούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σε μορφή excel όλες τις οικονομικές καταστάσεις από το 1946 και μετά. Σε όσους δε φανούν συνεπείς θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.000.000 ευρώ. Ωστόσο χάρη στη παρέμβαση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των λογιστών το πρόστιμο μειώθηκε στις 999.999 ευρώ, γεγονός που χαιρετίστηκε από τους παραπάνω συνδικαλιστές ως μεγάλη τους επιτυχία.
Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε την ενοποίηση των 219 πλατφορμών που λειτουργούν στο site της, σε μία υπερπλατφόρμα όπου με τη χρήση ειδικών μενού θα επιλέγει κανείς το μέγεθος, συγγνώμη, το θέμα που τον ενδιαφέρει.

Λαϊκή Σοφία
Την ξένη γνώμη αγροίκα την και τη δική σου κράτει, κι εκείνην όπου σε ωφελεί, με δαύτηνε περπάτει.
Πάντα ξεχνά η πεθερά πως ήτονε και νύφη.
Μάτια και φρύδια έβλεπα και πίστεψα ο καημένος, μα την καρδιά δεν έβλεπα και βγήκα γελασμένος.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων ( ΣτΑ ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μεταξύ άλλων τίθενται σε ψηφοφορία τα εξής :
α) Δυνατότητα εγγραφής όλων των πτυχιούχων των Α.Τ.Ε.Ι, στο Ο.Ε.Ε,
β) Ρύθμιση και διαγραφή μέρους των χρεών των μελών που οφείλουν εισφορές, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα ψήφου στις επόμενες εκλογές,
γ) Να υπάρχει απόλυτη ανταποδοτικότητα των εισφορών των Λογιστών-Φοροτεχνικών, σε σχέση με τις υπηρεσίες που λαμβάνουν από το Ο.Ε.Ε.,
δ) Δημιουργία επίτροπων με ουσιαστικές αρμοδιότητες, ανάλογα με τις επιμέρους δραστηριότητες του Οικονομολογικού Επαγγέλματος ( π.χ Λογιστή-Φοροτεχνικού, Τραπεζικού, Δημόσιου Υπαλλήλου, κ.λ.π και
ε) «Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».
Η Πλειοψηφία των Αντιπροσώπων καταψηφίζει τα 4 πρώτα θέματα και υπερψηφίζει το τελευταίο.
Εξαρθρώθηκε «κύκλωμα » διακίνησης «αποδείξεων καυσίμων », που δρούσε σε όλη την Ελλάδα. «Εγκέφαλος» ήταν η Θεία-Κονδύλω ( εκ Ριόλου Αχαΐας ). Το κύκλωμα είχε υπό τον έλεγχό του 1.000 περίπου πρατήρια υγρών καυσίμων. Εκτός από την επικεφαλής συνελήφθησαν, έως τώρα και 30 «μηδενιστές του φόρου». Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «αποδείξεων καυσίμων », αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, που οι κατηγορούμενοι ετοιμάζονταν να χρησιμοποιήσουν ως « Μπαλαντέρ » και άρα η φορολογική μείωση των εσόδων, θα ξεπερνούσε τα 100 εκ. ευρώ .

Λαϊκή Σοφία
Δες μάνα και πάρε κόρη.
Μη βλέπεις τα ποδάρια του τα στραβά, βλέπε που χορεύει ίσια.
Βασιλικός κι αν μαραθεί, τη μυρωδιά την έχει.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Η Τουρκία εντυπωσιασμένη από τη μεγαλοφυή Ελληνική πατέντα δήλωσε αποφασισμένη να αποσύρει όλες τις διεκδικήσεις της σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο, προκειμένου να της παραδοθεί το know how και τα κατάλληλα στελέχη, για να φτιάξουν και αυτοί το δικό τους my data. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι και άλλες χώρες επιθυμούν να αποκτήσουν την τεχνογνωσία αυτή, όπως η δημοκρατία του Βανουάτου, η δημοκρατία του Ναουρού, οι Κομόρες και η νήσος του Μαν.
Στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση εξακολουθεί να μελετάει με ποιο τρόπο μπορεί να επιβάλλει ασφαλιστικές εισφορές στους εταίρους των Ι.Κ.Ε. Εν όψει του αδιεξόδου μελετάται ειδική νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία η κατοχή κινητών αξιών να θεωρείται οιωνεί παροχή εργασίας και όλοι οι μέτοχοι, μεριδιούχοι και κάτοχοι ομολόγων κάθε μορφής εταιρειών, να θεωρούνται υποκείμενα κοινωνικής ασφάλισης.

Λαϊκή Σοφία
Όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι.
Του άγιου άναβε ένα κερί και του διαβόλου δέκα.
Δείρ’ τονε για τ’ αυγό, να μην σου πάρ’ την κότα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Με το νόμο « ν. 4777 – Πρωτότυποι τρόποι για την σύλληψη φορολογητέας ύλης », ορίζεται ως υποχρέωση σε κάθε ανάρτηση στο f.b, που γίνεται μέσα ή έξω από κατάστημα εστίασης ( καφετέρια, εστιατόρια, μπαρ, κ.λπ ) να αναρτάται και η «Απόδειξη Λιανικής». Σε περίπτωση μη ανάρτησης θα επιβάλλεται πρόστιμο, ανάλογο με την περίπτωση παράλειψης έκδοσης. Στις διαμαρτυρίες των εκατομμυρίων χρηστών του f.b, οι αρμόδιοι απάντησαν : «Υπομονή. Το μέτρο θα καταργηθεί, όταν διασυνδεθούν οι Ταμειακές Μηχανές » .
Παρατηρείται αθρόα επέκταση του αντικειμένου των Επιχειρήσεων και στην δραστηριότητα « Γραφείο Ταξιδίων » . Το γεγονός αυτό μάλλον συσχετίζεται με την έναρξη εφαρμογή των «Ηλεκτρονικών Βιβλίων», καθώς με το τρόπο αυτό επιχειρούν να «σπάσουν » την συμφωνία των «Αντικρυζόμενων Παραστατικών».

Λαϊκή Σοφία
Δε φοβάται ο παστουρμάς τ’ αλάτι.
Όποιου του μέλλει να πνιγεί, δεν πάει από κρεμάλα.
Απόθανε να σ’ αγαπώ και ζε να μη σε θέλω.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Μετά από μόλις 10 μήνες από την ψήφιση του λεγόμενου non-dom η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέου τύπου κύμα μεταναστευτικών ροών, αφού πολυεκατομμυριούχοι συρρέουν από κάθε γωνιά του πλανήτη στα σύνορα ζητώντας απεγνωσμένα φιλοξενία στη χώρα μας.
Οι δύστυχοι νεομετανάστες στοιβάζονται στην κυριολεξία 2 και 3 μαζί πολλές φορές στο ίδιο ιδιωτικό jet, κυνηγώντας το όνειρο για μία καλύτερη ζωή. Ευτυχώς διάφορες Μ.Κ.Ο. έχουν αναλάβει την υποδοχή και την περίθαλψη των δύστυχων μεταναστών, προσφέροντας τους χαβιάρι και δροσερή σαμπάνια. Η Ε.Ε. ωστόσο, σε αντίθεση με το παρελθόν, δηλώνει πρόθυμη αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα να φιλοξενήσει και η ίδια μεγάλο αριθμό τέτοιων μεταναστών, ώστε να μην πέσει όλο το βάρος στη χώρα μας.

Λαϊκή Σοφία
Όποιος στην ξέρα περπατεί και θάλασσα γυρεύει, ο διάβολος οπίσω του κουκιά του μαγειρεύει.
Όποιος διάβολο αγόρασε, διάβολο πουλάει.
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Κίνητρα για την συνένωση Μικρών Λογιστικών Γραφείων. Με σκοπό να βοηθήσει τα μικρά λογιστικά γραφεία, για να ανταπεξέλθουν στις 666 πλατφόρμες ( που λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν ) η Κυβέρνηση καταθέτει σχετικό Νομοσχέδιο, που μεταξύ των άλλων προβλέπει : Φοροαπαλλαγές, Επιχορηγήσεις, κ.λπ. Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται, από τους περισσότερους στα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», ως προσπάθεια αντιπερισπασμού, μπροστά στις αντιδράσεις των Λογιστών. «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», είπαν οι περισσότεροι…. «Όποιος πηδάει μονάχος του, κανένας δεν τον φτάνει.»
Επέκταση των εργασιών των Λογιστικών Γραφείων και ως χώροι «κοινωνικής συνάθροισης » επιφέρει η νέα πλατφόρμα «Άγριες Μέλισσες», όπου με βάση την εξέλιξη του ομώνυμου σίριαλ, οι φορολογούμενοι θα «προβλέπουν» την εξέλιξη των «ερωτικών σχέσεων» και με βάση τις προβλέψεις αυτές θα εντάσσονται ή όχι στους δικαιούχους του «Κοινωνικού Μερίσματος» . Βασική καινοτομία της πλατφόρμας αυτής είναι ότι θα λειτουργεί μόνο κατά τις ώρες προβολής του σίριαλ. Αυτό έχει ως συνέπεια αφενός όλα τα Λογιστικά Γραφεία να εφοδιαστούν με γιγάντιες οθόνες και αφετέρου τις έντονες διαμαρτυρίες του ΟΠΑΠ.

Λαϊκή Σοφία
Ο λόγος εις την ώρα του χίλια φλουριά αξίζει, κι αν δεν τον πεις στην ώρα του, τίποτα δεν αξίζει.
Ας ήμουν νιος και να ‘ξερα, γέρος και να μπορούσα.
Αν φοβόταν ο λύκος τη βροχή, θα φόραγε καπότα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Στην Τουρκία μετά από δυναμικές κινητοποιήσεις των ενώσεων Τούρκων φοροτεχνικών, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διάλογο μαζί τους προκειμένου να συνδιαμορφώσουν με βελτιώσεις ουσίας συνδεόμενο και με θέματα αμοιβών, το δικό τους my data. Ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε βέβαια τη λύπη του γιατί ενώ οι Έλληνες φοροτεχνικοί κατάπιαν το My data αμάσητο, οι δικοί τους προέβησαν σε τόσο δυναμικές αντιδράσεις.
Στην Ελλάδα όμως καθώς η σχετική πλατφόρμα αδυνατεί ακόμα να λειτουργήσει, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η έναρξη λειτουργίας θα γίνει σύντομα και ελπίζουν ότι θα συμπέσει με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης, καθιστώντας ακόμα πιο λαμπρό τον εορτασμό.

Λαϊκή Σοφία
Τι θα γίνουμε αν δε βρέξει, και αν θα βρέξει πού θα πάμε;
Να ‘μουν το Μάη γάιδαρος, τον Αύγουστο κριάρι, όλους τους μήνες κόκορας και γάτος το Γενάρη.
Όποιο χορτάρι γελάς, στην πόρτα σου φυτρώνει.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Με το νόμο «ν. 4999 – Προσαρμογή στην Φορολογική Ισότητα και Δικαιοσύνη », ορίζονται οι εξής «προσαρμογές» : α) Φορολόγηση των Αγάμων. Στην αιτιολογική έκθεση, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής : «Με το αφορολόγητο των αγάμων ενθαρρυνόταν η αγαμία, οπότε ακυρωνόταν ο κύριος σκοπός του ανθρώπινου γένους. Η φορολόγησή αυτή θα συντελέσει στην αύξηση των γάμων και του πληθυσμού και στον πολλαπλασιασμό των πόρων του κράτους προκειμένου να χρηματοδοτηθούν παραγωγικά κεφάλαια του προϋπολογισμού….», β) «Διαπύλια Τέλη» για την είσοδο στα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». Τα τέλη αυτά υπήρχαν και παλαιότερα με άλλη βέβαια μορφή : Δημοτικοί εισπράκτορες ήταν στημένοι στις εισόδους των πόλεων και εισέπρατταν φόρο στα εισερχόμενα υποζύγια τα οποία μετέφεραν εμπορεύματα. Είναι φανερό ότι έχουμε μπει στην «Ψηφιακή Εποχή », δήλωσαν οι Αρμόδιοι….
Ανοίγει επιτέλους, η πλατφόρμα των «Ηλεκτρονικών Βιβλίων » και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων : «Πιστοί στις εξαγγελίες μας ότι τα Ηλεκτρονικά Βιβλία » θα λειτουργήσουν μέσα στο 2020 ….. ». Εορταστικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος, Πλατεία Αριστοτέλους , κ.λπ

Λαϊκή Σοφία
Αν δεν κουνήσ’ η σκύλα την ουρά της, ο σκύλος δεν πάει κοντά της.
Μητ’ ο σκύλος τρώει τ’ άχυρο μήτε τον γάιδαρο αφήνει.
Δεμένο σκυλί, πρόβατα δε φυλάει.
Πηγή της «Λαϊκής Σοφίας » : https://www.gnomikologikon.gr

Η λαϊκή σοφία λέει επίσης πως μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις. Έτσι ο μαγικός μας φακός αφού κατάφερε να ταξιδέψει στο μέλλον, εξασφάλισε εικόνες από τη χρονιά που έρχεται. Αυτές συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, στο παρακάτω βίντεο όπου μπορείτε να δείτε σε 1.30 λεπτό το τι μέλει γενέσθαι το 2020!"

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Keywords
Καλή Χρονιά, data, ααδε, god, wait, heart, αρνι, ζητείται, ψόφησε, fax, νέα, ττε, ιουνίου, excel, site, καημένος, τίθενται, ψηφοφορία, εκλογες, ελλαδα, αιγαιο, συλληψεις, αθρόα, jet, καιρος, οπαπ, σκύλος, https, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, φορολογικη δηλωση 2011, νεα κυβερνηση, μειωση μισθων, κοινωνικη συμφωνια, εκλογες 2012, θεμα εκθεσης 2012, αφορολογητο 2020, ξανα, αποτελεσματα, ημερομήνια, ζητείται, βιντεο, χωρες, το θεμα, αλογα, αφορολογητο, γνωμη, γωνια, δημοκρατια, δωρα, εικονες, θαλασσα, θεμα, κρεμαλα, λυκος, οθονες, ονειρο, πιεση, ττε, φωτογραφια, χοληστερινη, ωρα, αυγο, αυγα, αυξηση, αθρόα, αξιζει, αλατι, αλληλεγγυη, αλογο, ασημι, ασφαλιστικο, αχυρο, βοηθεια, βρισκεται, βροχη, γαιδαρος, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γραφεια, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δοθει, εγινε, ευρω, ειπαν, υπαρχει, εκθεση, εξετασεις, εξελιξη, εξηντα, εποχη, επιτυχια, ερχεται, εστιατορια, ζωη, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, υπηρχαν, ζητουνται, μηχανες, εικονα, καημένος, κυβερνηση, κυμα, κινηση, λειτουργια, λυπη, ληψη, λογια, μαη, ματια, μηνυματα, μηνες, μειωση, μορφη, μπορειτε, νυφη, παντα, ωφελει, πεθερα, πηγη, πλατφορμες, προβατα, προβληματα, πορτα, ρυθμιση, σακχαρο, σε θελω, συντομα, συλληψη, σιριαλ, σκύλος, σοφια, τεκμηριο, τιμη, τίθενται, τουρκια, φυσικα, φτανει, φορολογικη, φρυδια, χαβιαρι, ψηφοφορία, ψόφησε, ωρες, αντρες, data, excel, εφαρμογη, φακος, fax, heart, god, https, χωρα, ηλεκτρονικα, ιουνίου, jet, καρδια, κωστας, λεξεις, wait, μπροστα, νησος, ουρα, site, τρωει, θεια, θεματα
Τυχαία Θέματα