ΕΦΕΕ Ν. Πιερίας: «Άμεση ανάκληση της αύξησης του κόστους για την αναγκαία εκπαίδευση των λογιστών-φοροτεχνικών»



ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Π.)

ΠΡΟΣ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΙΝ:
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κατερίνη 21/11/2018

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε), ότι αυξάνεται το κόστος δικαιώματος συμμετοχής στην αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών-Φοροτεχνικών από 30 € στα 50 €.

Πρόκειται για μια ανεξήγητη κίνηση εκ μέρους της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, εν μέσω της οικονομικής
κρίσης που βιώνουμε όλοι οι επαγγελματίες, που δημιουργεί ένα σωρό ερωτηματικά.

Την στιγμή που ενώ πολλές Ενώσεις και Σύλλογοι Λογιστών έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους στην επιβολή του δικαιώματος των 30€ ζητώντας να μειωθεί ή και να καταργηθεί, ανακοινώνεται μία αύξηση της τάξης του 66,67%.

Θεωρούμε ότι είναι άδικη μια τέτοια απόφαση που έχει χαρακτήρα καθαρά εισπρακτικό και που απευθύνεται στους Λογιστές-Φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες μεγάλη μερίδα των οποίων δεν είναι μέλη του Ο.Ε.Ε.

Διαφωνούμε με την διαδικασία λήψης μιας τέτοιας απόφασης χωρίς να ενημερωθεί αρχικά η Ομοσπονδία μας και διερωτόμαστε ποιοι αποφασίζουν για εμάς.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της αύξησης και ζητούμε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε να παρέβη δυναμικά και να προστατέψει τα μέλη της από το νέο αυτό χαράτσι.

Δεδομένου ότι ο Κλάδος μας λαμβάνει την απαραίτητη πολύπλευρη επιμόρφωση και εκπαίδευση ,παράλληλα, με δικές του διοργανώσεις επιμορφωτικών σεμιναρίων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΗΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα